Scott Drummond elmondása szerint meghalt és a mennybe került, gyakorlatilag közben orvosilag 20 percig halottnak nyilvánították.

Mi történik velünk, amikor meghalunk? Bár még nem tudjuk biztosan a választ, de néhány igen érdekes élménybeszámoló azonban már született az ügyben. Egy nemrég megjelent interjúban Scott Drummond azt állította, hogy meghalt, és járt a mennyországban.

A férfi évekkel ezelőtt egy rutin műtéten esett át, de valamire rosszul reagált a szervezete és meghalt. Elmondása szerint felülről nézte a testét, és azt ahogyan az orvosok kétségbeesve próbálják újraéleszteni. 'Ez volt a legszebb dolog, amiben részem volt, ahogy ott küzdöttek azért, hogy visszajöjjek' - mesélte a férfi.

Azóta is úgy tartja, hogy a haláltól nem kell félni, hiszen az az egyik legszebb dolog, amit megtapasztalhatunk.

'Azt gondoltam, és hallottam a fejemben nagyon tisztán, hogy 'itt az ideje, menni kell'. A következő pillanatban pedig már egy csodálatos réten álltam. Átnéztem balra, és volt néhány nagy, és szokatlan kinézetű fa, nagyon magas törzsük volt, és csak a tetejükön volt levél. Jobbra, derékig érő gyönyörű vadvirágos mező volt. Csak arra emlékszem, hogy csodáltam a virágokat, nagyon szerettem kertészkedni, és az a színkavalkád valósággal elvarázsolt' - mondta a férfi.

'A következő dolog, amire emlékszem, hogy volt egy személy, aki odakísért, de ő már nem volt ott velem, egyedül voltam, de minden annyira békés volt. Ezután egy erős, munkás kar nyúlt felém, soha nem fogom elfelejteni ezt a biztonságot. Kíváncsian vártam, hogy mit akar, mire ő azt mondta, hogy még nincs itt az ideje, hiszen nekem még sok dolgom van, és eltűnt a kar a felhők között. Ekkor tértem vissza a testembe. Az orvos azt mondta, hogy nagyon küzdöttem. De ez a küzdelem azért volt, mert nem akartam visszajönni, odaát minden olyan békés volt. Amikor felébredtem, a mellkasomon volt egy cédula, amin azt szerepelt, hogy 20 perce halottnak nyilvánítottak. A legbékésebb helyen jártam, ilyen nyugalmat soha életemben nem éreztem' - mesélte Scott Drummond.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!