Így viselkedj a hosszú és erős kapcsolat érdekében.

Matthew Hussey tréner, életmódtanácsadó, életfilozófus egyre népszerűbb a fiatalok körében, hiszen olyan hasznos tanácsokkal szolgál, amelyek valóban segíthetnek abban, hogy megtaláljuk önmagunkat és a párkapcsolatunk is jól alakuljon.

Most a lányoknak szolgál 7 tanáccsal, hogy miként viselkedjenek a férfiakkal annak érdekében, hogy minden jól menjen a közös életük során.

1. Értékeld önmagad

Egy férfi akkor figyel fel rád, ha azt látja, hogy magad számára te vagy az első. Ha lenézed, lesajnálod magad, akkor nem várhatod el, hogy mások tisztelettel viszonyuljanak hozzád. Ha egy férfi látja, hogy céltudatos, kitartó vagy, akkor csak téged fog akarni.

2. Addig ne kezdj bele egy kapcsolatba, amíg nem vagy tisztában a céljaiddal

Ha tudod, hogy mit akarsz, mi a fontos számodra, és annak hangot is adsz, az még nem jelenti azt, hogy egoista, önző ember vagy. Ha bizonytalan vagy, nem bízol eléggé önmagadban, akkor nem sok esélyed lesz, hogy boldog párkapcsolatban élhess.

3. Ha mindenért önmagadat hibáztatod

Ezzel rendszerint azt éred el, hogy a férfiak elvesztik irántad az érdeklődésüket, ezért mielőtt elhatároznád magad, hogy párkapcsolatot alakíts ki, erősítsd meg az önbizalmad, találd meg az utat az életedben, mert így sokkal vonzóbb és boldogabb leszel.

4. Ne idealizáld a párkapcsolatodat

Légy mindig észnél, ne dönts elhamarkodottan, mert bármennyire is tetszik egy pasi, lehetnek olyan hibái, amik számodra elfogadhatatlanok. A nők többsége hajlamos tökéletesnek feltüntetni a párját, pedig ez sokszor nagy hiba, főként, ha évek múlva kiderül, hogy a nagy Ő eléggé bunkó, tisztességtelen, vagy csaló.

5. A párod az az ember, akivel őszinte lehetsz

Ha félsz őszintén elmondani a véleményedet a párodnak, akkor az egyáltalán nem jó. Ilyen téren ne köss kompromisszumot, mert könnyen megalázó helyzetbe kerülhetsz, ahol kihasználhatnak, becsaphatnak, visszaélhetnek a jó szándékoddal.

6. Koncentrálj az igazi kapcsolatodra, ne a látszatra

Sok nő hajlamos túlozni, felnagyítani, megszépíteni bizonyos dolgokat a párkapcsolatában, de ez nem más, mint önbecsapás. Ha igazán boldog vagy a párkapcsolatodban, akkor a következő érzéseket kell érezned: lelkesedés, szoros kötődés, kölcsönös tisztelet, vonzalom.

7. Mindig kapj valami újat a kapcsolatodban, őrizd meg a tüzet

Ne engedd, hogy ellaposodjon a kapcsolatod, lepd meg a párodat, maradj néha titokzatos, így sosem fogjátok megunni teljesen egymást.

 
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!