Ha tudod ezeket, közelebb kerülhetsz a párod megértéséhez és egy harmonikusabb kapcsolathoz.

Mindkét nem számára hasznos információt nyújt az alábbi felmérés: MITŐL FÉLNEK LEGJOBBAN A FÉRFIAK?

1. Hogy néz ki a teste

A férfi életébe csak egy bizonyos életkor után kap nagyobb szerepet az, hogy figyelmet fordítson a külsejére. A férfiak legnagyobb félelme az, hogy sörhasuk lesz.

2. Anyagiak

A férfiak sokat aggódnak azért, hogy családfenntartóként anyagi biztonságot tudnak-e nyújtani szeretteiknek. A férfiak nagyrésze úgy véli, hogy az életben az elegendő pénz jelenti a boldogságot. A nőknek viszont sokkal fontosabb a szeretet és a bizalom.

3. Magasság

Sok férfi aggódik azért, hogy nem elég magas, hiszen a sztereotípiák szerint egy férfi akkor vonzó, ha elég magas. Egy nem túl magas férfi szóba sem áll egy nála magasabb nővel, mert nem felel meg a társadalmi elvárásoknak, és ettől frusztrált lesz.

4. Egy másik férfi kerül a képbe

A férfiak, akárcsak a kakas a tyúkudvaron, akkor érzik jól magukat, ha nem legyeskedik az imádott párjuk mellett egy másik férfi is. Bár nem mutatják ki, de a feleség kollégáira potenciális veszélyforrásként tekintenek, és nagyon rombolja ez az önértékelésüket.

5. Hogy nem elég tapasztaltak

Minden férfi retteg, ha egy macsó közelébe kerül, mert meg van győződve róla, hogy neki nincs annyi tapasztalata a nőkkel, mint másoknak. Főleg egy új kapcsolat kezdetén, nem tudja, hogy akkor most mit is kell tegyen. Ilyenkor az őszinteség a legjobb dolog, a nők elájulnak egy őszinte férfi láttán, és még, ha nem is az, egyből macsóvá változik a szemükben.

6. Szőrzet

A testszőrzet és a haj mindig problémát jelent a férfiak számára. A kopaszodás a legrosszabb dolog, ami megtörténhet egy pasival, nagyon nehezen tudják feldolgozni. 

7. Korlátozzák a szabadságában

Kevés férfi viseli jól, ha megszabják neki, mikor, mit és hogyan csináljon. Kifejezetten irritálja, ha párja (vagy akár felettese) folyamatosan elszámoltatja azzal, amit csinál. 

8. Párkapcsolat

A férfiak, bármennyire is nem beszélnek róla, de aggódnak azért, hogy minden rendben legyen a párkapcsolatukban. Ők is időnként felteszik magukban a kérdést, hogy mi az, amit jobban kellene csinálni, hogy még hosszú időn keresztül fenn tudják tartani partnerük érdeklődését.

9. Hány partnere volt a nőnek előtte

Ha egy nőnek már jó sok kapcsolata volt, akkor a férfi állandó versenyhelyzetben érzi magát, azt gondolja, hogy minden területen jobban kell teljesítsen, mint a többiek.

10. Öregedés

Általában nem a ráncok és a kimondott évek aggasztják, hanem az, hogy lemaradnak valamiről, hogy egy tervük megvalósítására már nem lesz elég idejük.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!