Három randi után Alyssa Jane új barátja, akit a Tinderen ismert meg, negyedik randi helyett elkísérte a nőt a szülészetre, hogy mellette legyen kisfia születésekor. Azóta eljegyezték egymást, és egy közös lányuk is született.

Alyssa Jane a terhessége 25. hetében volt, amikor megismerkedett egy Max nevű férfival a Tinderen. Miután az első randijuk nagyszerűen sikerült, hamarosan sor került a másodikra, majd a harmadikra is.

Már a negyedik randit is megbeszélték, de előtte Maxnek el kellett utaznia a munkája miatt, és megegyeztek abban, hogy Alyssa kimegy elé a reptérre. A dolgok azonban végül nem a tervek szerint alakultak.

Alyssa épp egy orvosi vizsgálaton vett részt, mielőtt kiment volna Max elé a reptérre, és az orvosa közölte vele, hogy azonnal kórházba kell mennie, mert elfolyt a magzatvize. Miközben úton volt a kórházba, a nő felhívta Maxet, hogy elmagyarázza a helyzetet, és a férfi a reptérről egyenesen a kórházba ment egy taxival, hogy mellette legyen.

Amikor Max megérkezett a kórházba, találkozott Alyssa édesanyjával, és biztosította őt, hogy mindenben támogatja a lányát. Alyssa ekkor még csak a terhesség 34. hetében volt, ezért az orvosok gyógyszereket adtak neki, hogy késleltessék a szülés beindulását, és hazaküldték, hogy pihenjen.

A következő héten Max végig Alyssa mellett maradt, és elkísérte őt az orvosi vizsgálatokra. A terhesség 35. hetében az orvosok felfedeztek egy fertőzést, és közölték, hogy be kell indítaniuk a szülést. Alyssa édesanyja, legjobb barátja és Max mind ott voltak vele a kórházban, de csak az egyikőjük lehetett jelen a szülésnél, és a nő az édesanyját választotta, így Max és a legjobb barátnője kint várakoztak.

Mivel a magzat szívverése lelassult, sürgősségi császármetszéssel kellett világra segíteniük őt. Amikor Alyssa fia, Ollie megszületett, koraszülöttként az újszülött intenzív osztályra került, és mivel Max először csak a babát és Alyssa anyját látta, amint végigmentek a folyosón az intenzív osztály felé, aggódni kezdett a nőért.

Nem sokkal később azonban az orvosok Alyssát is kitolták a műtőből, és Max megnyugodhatott.

Alyssa és Max azóta jegyben járnak, és egy kislányuk is született, Autumn. Amikor a nő megosztotta a TikTokon nem mindennapi szerelmi történetüket, a felhasználók rengeteg kérdést tettek fel neki, amikre egy újabb videóban válaszolt is Maxszel együtt.

Az egyik legelső dolog, amire sokan kíváncsiak voltak az volt, hogy tudta-e a férfi, hogy Alyssa terhes, amikor randizni kezdtek. Max megerősítette, hogy tudott róla, és azt mondta, az egyetlen meglepetés a számára a nő hajszíne volt, mivel a képeken szőke volt, a valóságban azonban barna. 'Imádom, hogy a hajszín volt az egyetlen aggálya, nem az, hogy terhes vagyok' - jegyezte meg viccesen Alyssa a videóban.

Alyssa ezután megkérdezte Maxet, hogy mi járt a fejében aznap, amikor úgy volt, hogy eljön érte a repülőtérre, de ehelyett a kórházban kötöttek ki, mert a vártnál korábban elfolyt a magzatvize. Max azt mondta, tisztában volt vele, hogy ez volt az egyik legjelentősebb esemény Alyssa életében, és szerette volna, ha tudja, hogy ott van mellette, és mindenben támogatja.

Max elismerte, hogy kapott ugyan kritikákat és negatív megjegyzéseket, amiért egy terhes nővel kezdett randevúzni, de hozzátette, hogy csak az számít, mennyire boldogok együtt családként.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!