Egy nő élete legszomorúbb történetét osztotta meg a világhálón.

Linda társkeresőn ismerkedett meg későbbi férjével Eddie-vel.
Elkezdtek beszélgeti, majd egyre jobban összemelegedtek, hiszen nagyon talált a szó köztük. Eddie egy olajipari cégnél dolgozott. A munkabeosztása kissé fura volt: 8 napot töltött otthonától távol, majd 6 napot volt szabad. A nő elfogadta ezt az életformát. Linda és Eddie később összeházasodott, majd megszülettek az ikreik.

A kezdeti időszak kissé nehéz volt a nő számára, mivel az ikrek igen sok odafigyelést igényeltek, és ő sokszor volt egyedül.

Később, mikor az ikrek nagyobbak lettek, Linda visszament a munkahelyére, nagyon boldog volt, úgy érezte, végre kiteljesedett az élete.

Egyik nap azonban minden fenekestül felfordult. Levett egy könyvet a polcról, amit nemrég a férje olvasott. Amikor kinyitotta, egy gyerekrajzot talált be. Elmosolyodott, hogy milyen aranyos apa az ő férje, hogy a gyerek rajzát használja könyvjelzőnek.

Azonban, amikor jobban megnézte a rajzot, sokkot kapott: A rajz hátoldalán egy felirat is volt: “Apának szeretettel Apák napjára, Nate”.

Egyik gyereküket se hívták Natenak!

Amikor Eddi hazaért Linda megmutatta neki a rajzot, és kérdőre vonta.
A férfi bevallotta, hogy egy másik családja is van abban a városban, ahová dolgozni jár. Natasával egy közös gyerekük van, akit Natenak hívnak. Linda rögtön kidobta Eddit a lakásból, és rövid időn belül el is váltak.

Eddie Natasához költözött, de ott sem maradt túl sok ideig, mert Belinda interneten megtalálta a nőt, és elmesélte a történetet. Natasa minden bizonnyal semmit nem tudott az egészről, mivel ő is megszakította a kapcsolatát a férfivel.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!