Egy négy tagú család utazott az autóban.

Szerda éjjel az árokba sodródott egy BMW Akasztón a Csengődi utcában. Az autóban egy négyfős család utazott. A sofőrt és egy 3 éves gyereket életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba, a gyerek életét nem tudták megmenti - írja a BAON.hu

A baleset este fél tíz tájban történt, amikor szemtanúk elmondása szerint a BMW nagy sebességgel haladt a Csengődi utcában, lesodródott az útról és árokba hajtott. Az árok széle megdobta a gépkocsit, ami megpördült, a 3 éves kisgyerek kirepült a járműből. Az egyik szemközti lakó elmondása szerint, aki elsőnek sietett oda a baleset sérültjeihez, a gyerek arccal a földön feküdt mozdulatlanul, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az ő ellátását kezdték meg elsőként a helyszínre érkező mentők és a kiskőrösi, valamint akasztói tűzoltók. Az autóba szorult utasok közül a gépkocsit vezető családfő is életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az édesanya és az 5 éves gyerek a helyszíni információk szerint könnyebben sérültek meg. A tűzoltók segítették ki őket az összetört autóból. 

A lap információi szerint a gyerekek nem gyerekülésben utaztak, azokat a csomagtartóban találták meg a rendőrök, a szülők pedig nem voltak bekötve.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!