8 olyan dolog, amire nem gondoltál még, de ezután biztosan használod majd.

Matricák és címkék leszedése

Mindenki ismeri milyen idegesítő, amikor egy új termékről le akarod szedni a matricát, de sehol sem sikerül. Ilyenkor jusson eszedbe a hajszárító! Csak melegítsd fel a matricákat egy kicsit, majd könnyedén lehúzhatod.

Viaszos vászon asztalterítő kisimítása

Vasalni ugyan nem lehet, de a hőt bizonyos mértékig a viaszos vászon asztalterítő is elviseli. Ne tartsd túl közel, 20-30 cm-ről melegítsd, hogy a ráncok kisimuljanak a terítőn.

Növények portalanítása

Lehet az élő vagy műnövény, nem kell levelenként bajlódnod a portalanításával. A hajszárítóval könnyne portalaníthatsz. Vigyázz, ne forró levegőt fújj!

Sebtapasz eltávolítás

Ideje leszedni a sebtapaszt és persze alig várod, hogy megszabadulhass tőle, de tudod, hogy a szőrszálaidat is tövestől fogod vele együtt kitépni. Nem fog fájni, ha a hajszárítóval rámelegítesz 1-2 percet, hiszen utána könnyedén le tudod húzni.

Gyertyafolt/Viaszfolt eltávolítása

Nagy bosszúság, amikor a gyertya mellé lefolyik a viasz. Kapargatás helyett melegítsd hajszárítóval. Mikor már egy kicsit megpuhult, könnyedén eltávolíthatod akár a fa bútorokról is.

Billentyűzet tisztítása

Nem könnyű a port kiszedni az apró billentyűk közül, de a hajszárító erre is jó! Fújd át vele a billentyűzetet, és a végén töröld át enyhén nedves kendővel. 

Gyűrött ruhákhoz

Ha nem szívesen veszed elő a vasalót, mert éppen késésben vagy, a felsődön virító ráncot a hajszárítóval is könnyen eltüntetheted. Csak irányítsd rá a forró levegőt és közben simítsd a kezeddel az anyagot.

A videóban még több ötletet találsz:

Nézd meg ezt is:

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!