Akármilyen hangulatodban vagy, ezek között meg fogod találni az hozzá passzoló szórakozást.

Elsősorban a hölgyeknek ajánljuk az alábbi 5 filmet, ami 5 teljesen különböző műfajt ölel fel.

Házassági Történet
Idén a lehető összes díjat és elismerést bezsebelte Scarlett Johansson új filmje, a Házassági történet. Nem az a könnyed film, amire egy átlagos péntek este vágynál, de ha éppen drámai hangulatban vagy, ne hagyd ki! Szívbemarkoló és őszinte történetét mutatja be egy széthullóban lévő házasságnak.

Ha te is túlestél egy fájdalmas váláson, biztosan tudsz azonosulni vele, ha viszont házasságban élsz, ezek után biztosan még jobban fogod értékelni párod. Ha már itt tartunk, nézd meg korábbi cikkünket is, ahol megcsalásról szóló filmeket mutattunk be.

Enola Holmes
Szereted a Sherlock Holmes történeteket? Akkor mindenképpen ajánljuk Neked az Enola Holmest is. A történet szerint Sherlock és Mycroft már Enola kiskorában elköltöznek a birtokról, így ő édesanyjával kettesben nő fel. Ám édesanyja egy reggelen nyom nélkül eltűnik, és az övé a feladat, hogy megtalálja. Ideális szórakozás egy laza szombat estére.

Egy hét Marilynnel
Marylin Monroe a mai napig egy megtestesült szimbólum, nők millióinak példaképe. De milyen lehetett mellette élni, vele dolgozni? Az Egy hét Marylinnel egy remekbeszabott életrajzi filmdráma, mely erre a kérdésre mutatja be a választ. Érdekessége, hogy nem Monroe szemszögéből látod a történetet, hanem egy, a stúdióban dolgozó asszisztens, Colin hetét követheted végig.

Nyitva
Egy, a harmincas éveiben járó pár úgy érzi, szexuális életük túlzottan kiüresedett. Erre megoldásként azt választják, hogy nyitottabb irányba terelik kapcsolatukat, és kipróbálnak mindent, ami ilyenkor csak szóba jöhet. Csak akkor nézd meg, ha vevő vagy a szexualitáson viccelődő, nyílt és szókimondó filmekre, és persze nevetnél egy jót.

Tulipánláz
Ha szereted a kosztümös filmeket, a Tulipánláz szinte kötelező. A Deborah Moggach könyve alapján készült dráma briliáns színészgárdát sorakoztat fel és igazán hitelesen, sőt, élvezhetően ábrázolja a XVII. századi Amszterdamot. A kornak megfelelő normákat állítja szembe az egyéni sorsokkal és az igaz szerelemmel, ebből egy csodás történetet alkotva.

Jó szórakozást!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!