Gergő az életét vesztette, Tibi jelenleg is életveszélyes állapotban! Így tudtok segíteni a családon!

Sokan értesültetek a tragikus hírről, hogy két magyar fiatal életét is vesztette egy németországi autóbalesetben. A szerencsétlenül járt autóban utazott egy nyíregyházi testvérpár, egyikük Gergő az életét vesztette, Tibi jelenleg is életveszélyes állapotban fekszik egy bajorországi kórházban. A következő módon kezdet a családnak gyűjtést szervezni:

Kedves Ismerősök, segítő szándékú ismeretlenek!

Bizonyára sokan olvastatok a két nappal ezelőtt Németországban történt tragikus autóbalesetről, melyben három magyar fiatal életét vesztette, hárman pedig súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedtek.

Az autóban utazott egy nyíregyházi testvérpár, Balogh Gergő és Balogh Tibi is. Gergő a balesetben szörnyethalt, bátyja, Tibi a balesetet ugyan túlélte, de jelenleg is életveszélyes állapotban fekszik egy bajor kórház intenzív osztályán.

Tibi, Gergő és húguk, Tünde állami gondozott gyerekek voltak. Bártfai házaspárhoz vette magukhoz a két fiút ( Nyíregyháza-Sóstóhegyre ) Tibit, aki másfél éves volt ekkor és Gergőt, aki pedig csak 10 hetes volt. A szülők az elmúlt évtizedekben szerény anyagi körülmények között, ám annál nagyobb szeretetben nevelték Gergőt, Tibit, Tündét és két vér szerinti lányukat.

A fiúk nemrég úgy döntöttek, hogy a saját jövőjük megalapozása érdekében, valamint, hogy idősödő szüleiket anyagilag támogassák, Németországban vállalnak munkát. Mindössze két héttel ezelőtt álmokkal, vágyakkal, reményekkel telve köszöntek el a szüleiktől. A Bártfai család két nappal ezelőtt éjszaka azonban tragikus hírt kapott: Gergő fiúk meghalt, Tibi pedig az életéért küzd több ezer kilométerre innen, Bajorországban.

Gergő tragikus halálával felfoghatatlan és pótolhatatlan veszteség érte a családot, mindezek mellett Tibi életéért is éjjel-nappal aggódnak. A szülőknek a kimondhatatlan fájdalom mellett most a Németországba történő mihamarabbi kiutazás költségeivel, valamint a Gergő holttestének hazahozatalával kapcsolatos költségekkel is meg kell birkózniuk. Pontosabban szólva meg kellene birkózniuk… A kiutazás, az ottartózkodás és főként a holttest hazaszállítása összesen több százezer forintba kerül, mely sokszorosan meghaladja a család igen korlátozott anyagi lehetőségeit.

Ebben a kimondhatatlanul nehéz helyzetben SZERETNÉNK A SEGÍTSÉGETEKET KÉRNI!

Kérjük, ha módotokban áll, akkor pénzadománnyal segítsetek ennek a csupaszív családnak, hogy mihamarabb a még életben maradt fiúk mellett lehessenek és, hogy tragikusan elhunyt Gergő fiúkat hazaszállíthassák, és meg tudják neki adni a végtisztességet.

A SZÁMLASZÁM, amelyre az adományaitokat küldhetitek: BÁRTFAI JÁNOSNÉ 68700339-10074008 -00000000 BIC:TAKBHUHB IBAN:HU66 6870 0339 1007 4008 0000 0000

Kérlek, hogy amennyiben nem áll módodban pénzadománnyal segíteni a családot, úgy egy MEGOSZTÁSSAL segíts, hogy ez a levél minél több emberhez eljuthasson. Minden segítséget előre is hálásan köszönünk a család nevében!

Forrás: Facebook

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!