Sok felnőtt példát vehetne!

Nemrég, Ekaterinburg (Oroszország) közelében lévő kisvárosban megható és elgondolkodtató dolog történt. Azon az estén, agusztus 2-án, egy 12 éves kisfiú meghallotta hogy egy kiskutya segítségre szorul, aztán megmentette a kölyköt. A szerencsétlen kiskutya egy lefolyóban fulladozott, de senki sem ment, hogy segítsen. Aztán Alexander Chebâkin odament és kimentette. Ezután nem büszkélkedett a tettével, hanem egyszerűen elment barátaival játszani.

Az egész történetet Titana Bormotava, egy helybéli nő mesélte el, aki szemtanúja volt az mentési akciónak. A nő észrevette, hogy a kiskutya bajban van, de nem találta a módját, hogyan tudna segíteni. Felhívta a rendőrséget és egyéb szolgáltatásokat, de senki sem akart segíteni. Aztán barátaihoz folyamodott, de mindenki el volt foglalva. Aztán Titiana hirtelen meglátott néhány gyereket akik éppen arra sétáltak és segítséget kért tőlük. Egyikük gondolkodás nélkül levette a ruháját és bemászott a csatornába. A hely nagyon szűk volt és nagyon piszkos, de végül sikerült kihúzni a kiskutyát.

“Nem nézte, hogy összemocskolja magát, hanem megmentette a kutya életét. Ez a kisfiú egy igazi hős. Nagyon örülök, hogy még vannak ilyen emberek. Büszke vagyok rá” – írta Tatiana később a Facebook-on!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!