Derítsd ki éned titkos vágyait!

Személyiségteszt! Derítsd ki éned titkos vágyait!

A pszichológusok gyakran alkalmazzák a következő személyiségtesztet, ha meg szeretnék tudni azt, hogy valaki milyen rejtett személyiségjegyeket hordoz magában. Most ezt te is meg tudod csinálni odahaza, ezért válassz ki egy tollat, amelyik a legjobban tetszik, majd olvasd el az ahhoz tartozó leírást.

 

1. Kék toll

A te rejtett képességed, hogy életed végéig fejlődőképes vagy. A tanulás könnyen megy, hiszen nagyon sok információt képes befogadni az agyad. Minden szakterület érdekel, a történelemtől a fizikáig. Hajlamos vagy az egyedüllétre.

2. Fekete toll

Igazi kreatív, művészlélek vagy, aki folyamatosan figyeli a környezetét, mert onnan merít ihletet. Az alkotásaiddal mondod el, hogy mit gondolsz a világ helyzetéről. Hiszel magadban, és tudod, hogy sikeres leszel.

3. Rózsaszín toll

Mindig azzal vagy elfoglalva, hogy miként tudsz a rászorulókon segíteni. Számodra mindig a hozzád legközelebb álló emberek támogatása, segítése a legfontosabb.

4. Sárga toll

Egy olyan ember vagy, aki szeret ügyet intézni, különböző projektekben aktívan részt venni, még olyanokban is, amelyek nem mindig helyesek, vagy átláthatók. A saját céljaid nagyon fontosak, mások véleményére nem igazán adsz.

5. Lila toll

Nem függsz soha senkitől, és mindig eléred a célodat, mégpedig saját erőből. Nem vagy túl barátságos ember, ez viszont hosszútávon nem túl előnyös dolog.

6. Narancssárga toll

Kreatív, szenvedélyes ember vagy, akit több művészeti ágazat is érdekel, legyen szó zenéről, festészetről, irodalomról. Higgy jobban magadban, mert nagyon tehetséges vagy, és nagy sikereket érhetsz el.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!