A táska minden nőnek az egyik legfontosabb kiegészítője! Olvasd el mit mesél rólad a neked legjobban tetsző táska!

 

1.

Felelősségteljes személyiség. Kollégái tisztelik és értékelik. A munkahelyen mindenki tudja, hogy számíthat rá. Nagy gondot fordít a gyerekei oktatására. Mindig ott van, hogy segítsen mindenkinek tanácsaival. A barátitársaságban ő a szervező, aki mindig kézben tartja a dolgokat.

2.

Lendületes személyiség, aki sose ül le, mindig mozog. Nagyon önálló, rengeteg csodálója van. Gyakori hogy hosszabb időn keresztül egyedülálló, de nem törődik vele. Szeret kreatív környezetben dolgozni. Nem sieted el a gyerekvállalást.

3.

Igazi üzletasszony, domináns személyiség. Mindig is vezető pozícióban van, vagy legalábbis törekszik rá. A barátait között sok a férfi, a nőkkel nehezebben jössz ki. A házasság és a gyerekvállalás nálad vagy túl korán, vagy kissé későn kerül szóba.

4.

Rendkívül elegáns és divatos személy. Mindent tudok szépségről a legújabb trendekről. Részt vesz minden divat eseményen. Az életét saját maga irányítja. Szeret utazni, különösen egzotikus országokba.

5.

Soha nem viseled el azt, ha valami nem az elképzeléseid szerint történik. A ruhák tekintetében sokkal inkább a kényelem számít neked. A hajad is inkább rövid és divatos, mint hosszú. A sminkekben is az egyszerűt keresed. Társaság kedvelő ember, sok barátja van. Sikeres művész, jó rádió előadó, ügyes sminkes, stylist vagy Illustrator lehetsz.

6.

Amikor a nőiességre gondolok, a fent említett hölgyek egyike sem tud versenyezni veled. Mindig gyönyörűnek nézel ki. Sok barátod van. Gyakran vásárolsz vagy kávézol a barátaival. Amellett, hogy sokat utazol, részt vesz a városban zajló társadalmi események nagy részén.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!