Pillants rá a képre, és figyeld meg, mi ragadja meg a figyelmedet!

 

A szempár

Annak ellenére, hogy a képnek igencsak jelentős részét alkotja, érdekes dolgokat árul el személyiségedről. Ha téged is rabul ejtett a szempár, akkor egy olyan ember vagy, aki bátran szembe mer nézni a veszéllyel. Mások elnyomó magatartása nincs rád hatással, mert képes vagy a látszat mögé nézni, és tudod, hogy a lényeg a mögöttes dolgokban rejlik.

Zöld bokrok a fák között

Egy finom lélek vagy, mely értékelni tudja az élet minden apró ajándékát. Nem foglalkoztatnak a harsány dolgok, csak önmagaddal és a szeretteiddel törődsz. Gyakran te vagy az, aki képes a társaságot felvidítani, és barátaid tudják, hogy bármiben számíthatnak rád, mert mindig szívből segítesz.

A szemben visszatükröződő fantom

 

Ha elsőre a szemben visszatükröződő alak fogott meg, akkor ritka személyiség vagy! Félelmet nem ismerve feszegeted a saját és az élet határait. Az élet titkai és izgalmai tartanak életben. A napi feladatokkal, rutinokkal sosem tudtál azonosulni.

A középen lévő zöld idegen

Ezt nagyon kevesen szúrják ki, de ha neked sikerült, akkor tudnod kell, hogy mókás személyiséggel rendelkezel. Szeretsz szerepelni, és hitvallásod szerint inkább a saját meglátásod szerint élsz, mintsem a mások által felállított normáknak megfelelően.

Faágak

Ha a sötétbe burkolózott faágakat vetted észre elsőként, akkor egy praktikus, kiegyensúlyozott, alapos ember vagy. Nyíltan felvállalod gondolataidat, osztod meg véleményeidet, még akkor is, ha ezzel ellenségeket szerzel. Annak ellenére, hogy szereted a praktikusságot nem tervezel meg mindent előre, hanem inkább a kreativitásodra bízod az életed alakítását.

Hasadékok az égen

Az égen megjelenő hasadékszerű árnyékok az alvilág bölcsességét szimbolizálják. Sok mindenen mentél keresztül, és életed legsötétebb szakaszaiból táplálkozva nyertél önbizalmat ahhoz, hogy ma az lehess, aki vagy. Csendben irányítod a dolgokat és kerülöd a rivaldafényt amennyire csak lehet.

A törzsi Isten

Az ágak fölött ábrázolt törzsi isten a primitív bölcsességet és intuíciót szimbolizálja. Nagyszerű elemzőképességed ellenére sokszor mégis az ösztönödre hagyatkozol. Tisztában vagy azzal, hogy az életben nem mindig van logika, és elegendő tapasztalattal rendelkezel már ahhoz, hogy eldöntsd mi a helyes.

A fejjel lefele lógó denevér

Ha ezt fogta fel elsőre a szemed, akkor fittyet hánysz más emberek szabályaira és elvárásaira. Nem riadsz vissza attól, hogy a saját utadat kövesd még akkor is, ha át kell hágj némi szabályt. Mindig nagyban szemléled az életed és nem ragadsz le az apró részleteknél.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!