Előválasztás helyett kiválasztódás.

Augusztus 15-én elindult a Normális Élet Pártjának (NÉP) kampánya a 2022-es országgyűlési választásra.

A kampány jelmondata is rendhagyó lett, hiszen míg az ellenzék előválasztást szervez - ahol mint tapasztalható előre eldőlt, hogy kit akarnak befutónak - a Normális párt 'kiválasztódást' hirdet.

Mint mondják, egy 'Normális Világban' a fontos pozíciókba nem választanak, hanem kiválasztódnak az arra legalkalmasabb emberek. Ez az elv működik a természetben is.

A Normálisok Élet pártján állók  várják a tisztességes és tenni akaró embereket, akik vállalják, hogy

felemelik a hangjukat, megvédik a gyermekeinket és a hazánkat a kifosztástól, az aljasságoktól, a vírusdiktatúrától, és az elmúlt három évtized semmirekellő politikusaitól!

A 106 választási körzetbe képviselőjelöltnek várják az orvosokat, az egészségügyi dolgozókat, a pedagógusokat, a jogászokat, a művészeket, a sportolókat, a nyugdíjasokat, a diákokat és mindazokat, akik az iparban, a mezőgazdaságban, a kereskedelemben vagy a szolgáltatási szektorban dolgoznak, és látják, hogy ÓRIÁSI BAJ VAN.

Aki szeretne résztvenni a munkában az csatlakozzon, és hozzon minél több barátot vagy ismerőst, aki az aláírásával támogatja a jelölteket. 

ITT várják a jelentkezőket. A mozgalom nyilvános facebook közösségébe pedig itt lehet csatlakozni.

Csak ez az egy választásunk van, és a megoldás a NÉP lesz, mert hazánkra nem a járvány vagy a gazdasági összeomlás jelenti a legnagyobb  veszélyt, hanem a média és a politika!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!