2018. 09. 18
Egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan kezded enni a kenyeret.

2018. 07. 15
Nagy segítség, ha tudják, hogy ezek a szimbólumok hogyan hívhatók elő, így sokkal tartalmasabban tudtok chatelni, Facebookon üzenetet írni.

2018. 11. 07
Sok olyan hétköznapi eszköz van amit nem tudjuk, hogy pontosan milyen célt szolgál és sokszor azt gondoljuk, hogy egyes dolgoknak csak látszólagos szerepük van. Néha nem is sejtjük, mire lehet használni ezeket, bár nagyon fontosak! Az alábbi tárgyakat, eszközöket szinte minden nap használjuk, anélkül, hogy tudnánk, miért vannak. Ebben a cikkben minden ilyan apró trükköt felfedünk!

2017. 08. 07
Nézd meg a fákat, és rögtön válaszd ki, melyik tetszik leginkább. Ne gondolkozz sokáig, csak válassz, és megtudhatod, mit mond el rólad döntésed. Oszd meg hozzászólás formájában, hogy mit választottál. Add tovább, hogy mások is megismerhessék magukat!

2017. 08. 09
Olyan időket élünk, amikor rengeteg új dologgal találkozik az ember az élet minden területén. Néha szinte úgy érezzük, minden nap megjelenik egy új technológiai újítás a piacon. Veszünk egy új számítógépet vagy telefont és egy hónappal később megint elérhetővé válik egy gép, ami szebb, jobb vagy nagyobb

2018. 07. 15
Habozol felemelni a kezed a levegőbe, mert úgy érzed, hogy lötyög a háj a karodon? Félsz, ujjatlan felsőt viselni, mert előnytelenül kibuggyan a karod, olyan helyeken ahol nem szeretnéd? Nem vagy egyedül!

2017. 08. 06
Ez a New York-i család elég különlegesen nézett ki és nemcsak azért, mert a családban 7 testvér volt.

2023. 08. 28
Szokatlan kísérletet hajtott végre John Wells a délnyugat-texasi sivatagban. A férfi az itt található, alternatív és fenntartható energiával foglalkozó The Field Lab egyik munkatársa, és jól ismeri a környék állatvilágát, de még őt is meglepte a végeredmény. Wells május 5-én fogott egy vödör vizet, elhelyezett benne egy kamerát, kitette egy kopár, homokos területre, és néhány órán keresztül ott hagyta.