A jellegzetes arcformákat és az azokhoz köthető személyiségjegyeket már az ősi gyógyítók is elemezték.

Téglalap alakú arc

Általában irigylésre méltó logika jellemzi őket, Minden cselekedetüket előre megtervezik. Az érzéseikről nagyon ritkán beszélnek. Rendkívül kitartóak a munkában, igazán ideális alkalmazottak, de főnökként is megállják a helyüket.

Kerek formájú

Nagyon kedves emberrel van dolgunk, aki képes arra is, hogy más emberek érdekeit a sajátja fölé helyezi. Önzetlenség és odaadás jellemzi őket a magánéletben és a munkájuk során is.

Gyémánt alakú

Ők azok, akik mindig és mindenkit irányítani akarnak! Nem mindig könnyű nekik megfelelni, mert nagyon komoly elvárásaik vannak. Rendkívül jók a kommunikációs képességeik.

Ovális alakú

A gondolataik középpontjában legtöbbször ők maguk vannak, így könnyen önzőnek tűnhetnek. Óriási adag önbizalommal rendelkeznek, ami azt eredményezi, hogy a legmerészebb kihívásokat is szívesen vállalják. Minden új iránt fogékonyak, ám semmi olyannal nem hajlandóak foglalkozni, ami a személyes érintettségen kívül esik.

Négyzet alakú

Hatalmas kitartás, és átlag fölötti lelkesedés jellemzi őket. A lendületük legtöbbször másokat is magával ragad. Nagyon jó közösségi emberek, akik társaik könnyen elfogadnak vezetőként is.

Szív alakú arc

Hihetetlen belső erővel és makacssággal rendelkeznek. Olyanok, mint az Energizer nyuszik: szinte soha nem állnak le! Erős intuíciós készséggel rendelkeznek. A megérzéseikre érdemes hallgatni! Szívesen foglalkoznak olyan dolgokkal, amihez kreativitásra van szükség. A sablonos dolgokat viszont ki nem állhatják.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!