Megfigyelted már, hogy a 6 lehetőség közül melyik rád a jellemző?

Ugye te is a legtöbb napot kávéivással kezdesz? És feltűnt már, hogy mindenki máshogyan tartja a csészéjét? Persze is árulkodik személyiségedről. Nézd csak meg. Te hogy tartod a csészéd/bögréd?

1.Ha az első formában szoktad a kezed tartani kávéivás közben, te egy nagyon különleges vezetői képességekkel rendelkező ember vagy. Mindig mindenből a legjobbat szeretnéd magadnak és szeretteidnek is. Gyorsan és jól hozol döntéseket, és nagyon támogató módon vezeted az embereket, az irányításod alatt mindenki jól ki tudja hozni magából a legjobbat. A barátaid, családod nagyon kedvelnek. Általában te vagy a társaság motorja.

2. Jól fejlett az empatikus készséged, jól tudod meghallgatni az embereket. Tudod, hogyan segíthetsz nekik. Azonban, ha nem vigyázol, a saját igényeid háttérbe szorulhatnak a többiek miatt. Szereted a kiegyensúlyozottságot, ha nincsenek konfliktusok, és az emberi kapcsolatok nagyon fontosak számodra.

3. Te pragmatikus vagy. Az egyenlőség és a nyugalom valódi koncentrációja. Nehéz előtted járni, mindig egy lépéssel más előtt jársz. Az igazságtalanságot nem jól viseled, mindig kiállsz a gyengékért. A legnagyobb nehézséged, hogy az érzelmeidet mélyen elrejted, ami komoly pszichológiai következményekhez vezethet.

4. Rendkívül óvatos ember vagy, piszkos trükköt és rejtett jelentéseket látsz mindenben. Mindig gondosan mérlegeled szavaid és tetteid, hogy ne hibázz. Mindig a logika és a józan ész vezérel, még a szívügyekben is. A szívedre csak legvégső esetben hallgatsz.

5. Érzékeny és kiszolgáltatott vagy. Neked fontos a szeretteid jóváhagyása, de ahhoz, hogy valaki közel kerüljön hozzád, el kell érnie a bizalmad. Nagyon erős szeretetéhséged, és gondoskodásra van szükséged, ezért a személyes kapcsolatok, a család, mindig az első számodra. A családon belüli jó légkör, a kényelem nagyon fontos számodra.

6. Sosem aggódsz apróságok miatt. Egyfajta naiv-optimizmussal rendelkezel. Mindig észreveszed a lehetőségeket és a legérdekesebb pillanatokat az életben. Szeretsz kísérletezni, sok energiád van. De néha elfelejtesz előre gondolkodni. Bonyolult helyzeteknél megeshet, hogy helytelen következtetéseket vonsz le.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!