Az is fontos, hogy melyik ujjadon viseled!

Sok mindent kideríthetsz most magadról, annak alapján, hogy melyik ujjadon hordod a legszebb gyűrűt!

A legszebb gyűrű, amelyet az ujjaid valamelyikén hordasz, különleges jelentőséggel bír. A jegygyűrű most nem fog számítani, mert azt mindenki tudja, hogy melyik ujjon kell lenni. Akkor lássuk, hogy milyen jelentősége van annak, hogy melyik ujjadon van a legszebb gyűrű!

1. Hüvelykujj – szereted felhívni magadra a figyelmet

Nem gyakori, hogy valaki ezen az ujján hordja a gyűrűjét. Az a nő, aki mégis a hüvelykujjára húzza fel, szereti magára hívni a figyelmet, és nonkomformista életmódot folytat. A hüvelykujj viszont a sebezhetőséget, a gyengeséget, a bizonytalanságot is megmutatja, főként ami a magán- és szerelmi életet illeti.

2. Mutatóujj – az erő és a kitartás jelképe

Ha a gyűrű a mutatóujjadon kap helyet, akkor ez az erőd, a kitartásod bizonyítéka. Amit eltervezel, azért a végsőkig tudsz küzdeni, született vezéregyéniség vagy. Ha a jobb mutatóujjadon hordod a gyűrűt, akkor hajlamos vagy mások felett is uralkodni, ha pedig a bal ujjadon van a gyűrű, akkor gyakran megjátszod magad a munkahelyeden, és más maszkot viselsz ott, és teljesen mást odahaza.

3. Középső ujj – az önbizalmat jelképezi

Ha nagy, fénylő gyűrűt hordasz a középső ujjadon, akkor az azt jelenti, hogy jó állapotban van az önbecsülésed, az önértékelésed, és az önbizalmad. Ha a gyűrű a bal ujjadon van, akkor nagyon erős az akaraterőd, ha meg a jobbon, akkor türelmes és diplomatikus vagy.

4. Gyűrűsujj – a szenvedély és az akarat jelképe

Ha ezen az ujjadon van a kedvenc gyűrűd, akkor szerinted a szeretet erejével meg lehet változtatni a világot. Emellett nagyon hűséges vagy, de határozott is. Ha a bal ujjadon van a gyűrű, nagyobb figyelmet fektetsz az érzelmekre, és fontos számodra a család. Ha meg a jobb ujjadon van az ékszer, akkor szeszélyes természeted van, de szereted a kihívásokat, főként ami a szerelmi életedet illeti.

5. Kisujj – romantika jelképe

Ha itt kapott helyet a kedvenc gyűrűd, akkor te egy álmodozó, romantikus, gazdag fantáziával megáldott ember vagy. Olykor hadilábon állsz az energiával, ezért nem tudod mindig megvalósítani a terveidet. Szereted a társaságot, de jobban csíped az egyedüllétet, és inkább a boldog emlékeid között élsz, a hétköznapi problémákkal nem akarsz megküzdeni. Remek viszont a meggyőzőképességed.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!