SZÁMOS CIKKBEN BEMUTATTUK MÁR, HOGY KÜLÖNBÖZŐ TESTRÉSZEINK ÁRULKODNAK A SZEMÉLYISÉGÜNKRŐL. A MUTATÓUJJUNK FORMÁJA SEM MINDEGY,SZINTE MINDEN EMBERNEK MÁSKÉPP NÉZ KI.

Ha szeretnéd tudni a te rejtett oldalad, vagy csak szeretnéd ismerni a “titkát” annak, hogy első pillantásra megtudd valaki személyiségét, akkor nézd meg a bal kezed mutatóujját!

page

A- TÍPUS Hajlamos vagy arra, hogy elrejtsd az érzéseid, nem szereted, ha mások belelátnak a lelkedbe. Szereted erősnek és megtörhetetlennek mutatni magad, csak a hozzád nagyon közel állóknak mutatod meg érzelmes oldalad. Utálod a hazugságot és a képmutatást, képtelen vagy ezt a két dolgot elfelejteni, ha valakiben ezeket véled felfedezni, nem tudod kizárni ezt a kialakított képet. Hatalmas szíved van, számodra örömet okoz, ha segíthetsz az embereknek. Olyan feladatokat is elvégzel, amelyek nem tetszenek vagy nincsenek kedvedre, ebből kifolyólag nagyon kitartó és hűséges vagy. Szeretsz mosolyogni, nem szereted a mély, depressziós állapotot, ha ebbe is kerülsz, mindent megteszel, hogy minél hamarabb kilábalhass belőle.

B-TÍPUS
Nem vagy az a típus, aki elsőként nyit az emberek felé, ezt a részt meghagyod másoknak. Mind a baráti kapcsolataidban, mind a szerelmi életedben nagyon hűséges és ragaszkodó típus vagy. Hűen kitartasz amellett, amit elhatározol. Kicsit azonban mégis félénk vagy, nem szeretnél csalódni, és ezért sokszor egy falat húzol magad köré, hogy megvédd a lelked. Erős embernek tűnsz, aki szeret valamilyen szinten független maradni, emellett az álarc mögött azonban érzékeny és könnyen sérülő személy lakik.

C-TÍPUS
Ha valaki, akkor te tökéletesen tudod azt, hogy hogy kell elrejteni mások elől az érzelmeket. Nagy szíved van, szeretsz segíteni másokon, még akkor is, ha ezt sokszor nem kapod vissza. Utálod a hazugságokat, számodra az őszinteség mindennél többet ér. Ha valaki felől nem ezt tapasztalod, a lehető legmesszebbről próbálod elkerülni. Sosem bízol meg addig valakiben, amíg nem vagy teljesen meggyőződve arról, hogy jó embernek öntöd ki a szíved. Szereted tesztelni a barátaid hűségét, amit nagyon okosan csinálsz.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!