Már beszélni sem tud...

Szomorú hírek érkeztek Lerch Istvánról! A népszerű zenész már korábban agy­vér­zést ka­pott, amit most újabb kö­ve­tett. Most már csak suttogva tud kom­mu­ni­kálni.
Eddig mindenki bizakodott, hogy a zenész gyógyulófélben van, de sajnos újabb vérömleny keletkezett a koponyájában.

'A januári agyvérzését követően március elején már önállóan evett és tudta nyomkodni a telefon képernyőjét, zenét hallgatott és – bár beszélni nem tudott – kommunikált velünk' - mondta a zenész unokaöccse, Kassai György.
'Reagál ugyan a külvilágra, de azonkívül, hogy dallamokat dúdol, nem tud kommunikálni. Ráadásul kapott egy kórházi fertőzést is, és hetekig antibiotikumos kezelésre szorult.'

Mivel Lerch enni sem tud önállóan, ezért állandó ellátásra van szüksége: Az unokaöccse szeretné, ha a rokonát egy speciális vidéki szanatóriumban gyógyítanák tovább, de erről a zenész felesége hallani sem akar. Ő a közelében szeretné tudni a férjét.

'Mindennap forgatni kellene az ágyon, nehogy felfekvések alakuljanak ki a testén. Erre azonban a belgyógyászat négyágyas kórtermében nincs kapacitása az ott dolgozó néhány nővérnek. Ezért is szeretnénk, hogy egy vidéki intézménybe szállítsák, ahol megfelelő körülmények várják, és már jelezték, hogy fogadni tudják' - számolt be a részletekről Kassai...

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!