A világ leghíresebb filmstúdiója bejelentette, mit terveznek a jövő évre. Ez már biztos: szakítanak az eddigi működési modellel.

A Warner Bros. filmstúdió bejelentése előre vetíti a 2021-ben várható helyzetet, ezért nem mert csak mozi-premierekben gondolkodni.

Jövőre nem kell moziba menni, annak, aki meg akarja majd nézni Suicide Squad 2-t, a Godzilla vs. Kong-ot vagy a Matrix 4-et, mert otthon a kanapén ülve is láthatja, ráadásul egy napon azzal, amikor a mozikban is lesz a premier. A stúdió a járványhelyzettel indokolta a döntését, ugyanis szerintük jövő őszig senki nem fog moziba menni. Az HBO Max előfizetői összesen 17 filmhez juthatnak hozzá egy időben a mozipremierrel. A stúdió szerint a filmek gyártási költsége meghaladja az egymilliárd dollárköltséget.

A stúdió döntése érthető: a 2021-es évet teljesen kiszámíthatatlannak értékelik, így nem csak a hagyományos csatornán - vagyis a mozikban viszi a nézők elé a várva várt produkcióit, hanem beviszi a lakásokba is.

Andy Forssell, az HBO Max Global vezetője belentette, hogy 2021-ben a HBO Go Európa-szerte megkezdi az átállást a HBO Maxra. A kettő között a különbség, hogy míg a HBO Go alapvetően a tévében is nézhető filmcsatorna kínálatát  teszi elérhetővé, addig a HBO Maxon a tulajdonos WarnerMediához tartozó tévécsatornák műsorait, sorozatait és filmstúdiók mozijait is kínálja. Tehát nézhető lesz rajta például a CNN, a Cartoon Network, vagy a TNT tartalmai. (NewYorkTimes)

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!