A testbeszéd alapján kiszúrod, kik azok, akik valóban nagyon boldogok?

A pszichológusok már abból meg tudják mondani, milyen a kapcsolatod a pároddal, ahogy egymás mellett ültök, vagy épp sétáltok egy parkban.

Szerinted az alábbi hét párból melyik tűnik a legboldogabbnak? Hidd el: a választásod sokat elárul a te kapcsolatodról is!

Az alábbi hét kép közül válaszd ki azt, amelyiken szerinted a legboldogabb pár látható! A hozzá tartozó elemzést a kép alatt találod.

Ha az 1-es párt választottad:

Sok páros szelfitek van, ízlésesen fényképezve. Szerelmeteket nem titkoljátok a nagyközönség előtt sem. Minden barátotok úgy gondolja, szép pár vagytok. Érdeklődésetek sok pontban azonos, ezért sosem unatkoztok egymás mellett.

Ha szerinted a 2-es pár a legboldogabb:

Nem szoktátok a nyilvánosság elé tárni a kapcsolatotokat. Mindketten tisztelitek a másik személyes terét és érdeklődési körét. Legbelül mindketten veszettül romantikusak vagytok.

Ha a 3-as párt látod a legboldogabbnak:

Harmonikus pár vagytok, nálatok egymás kölcsönös segítése a legfontosabb. Minden együtt töltött pillanatot élveztek. Számotokra mindegy, hogy szappanoperát néztek közösen vagy valamilyen extrém sportot űztök, bármit szívesen csináltok egymás társaságában.

Ha a 4-es párt választottad:

Ebben a kapcsolatban a férfi az abszolút vezető, aki a kapcsolatban történtekért is a legnagyobb felelősséggel tartozik. Kissé lobbanékony, de a női fél békés természetével képes lecsillapítani, így adva meg a harmóniát a kapcsolatnak.

Ha az 5-ös pár tűnik számodra a legboldogabbnak:

'Minden sikeres férfi mögött egy nő áll', ez akár a jelszava is lehetne a ti kapcsolatotoknak. A nő felhívja a férfi figyelmét azokra a dolgokra, amik igazán számítanak és elmondja, mire kell figyelnie abban a pillanatban. Ezzel a hozzáállással együtt nagyon sokat elérhetnek.

Ha a 6-os párt választottad:

Ebben a kapcsolatban a nő büszke a párjára és ezt úton-útfélen hangoztatja is. Ahhoz viszont pont elég független, hogy mások véleménye érdekelje őt. A férfi olyasvalaki, aki hisz abban, hogy minden nap dolgozni kell a kapcsolaton. Kapcsolatotok jelszava: 'legyünk őszinték egymáshoz'.

Ha a 7-es páron látod a boldogságot leginkább:

Egy bizalmas ölelés jelzi, hogy a férfi mindenféle kellemetlen helyzettől meg akarja védeni és mindenben segíteni szíve hölgyét. Kapcsolatotok irigylésre méltó, mert a kölcsönös tisztelet és a feltétel nélküli bizalom az alapja.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!