Véletlen lenne, vagy valami egyéb ok húzódik meg a furcsa eset mögött?

„Életem egyik legfantasztikusabb élménye, amin most keresztülmegyek” – mondta Katie Carltont, az észak-karolinai Baptista Orvosi Központ onkológiai osztályának ápolónőjét. Katie a fenti mondatával nemcsak saját terhességére utalt, hanem arra is, hogy a gyermekvárás örömét egyszerre öt kolléganőjével oszthatja meg.

A „hihetetlen hatosból” Katie tudta meg utoljára, hogy várandós. „Hatunk közül Sabrina volt az első, akiről kiderült, hogy babát vár. Mikor a vizsgálat egyértelműen bizonyította, hogy állapotos, rám mutatott, majd közölte, én leszek a következő, aki teherbe fog esni.”

„Sabrina tudta, hogy a férjem és én próbálkozunk, szerintem csak segíteni szeretett volna azzal, hogy képzeletben átadta nekem a stafétát.” És legyen bármilyen furcsa is, Sabrina a merész kijelentéssel még csak nem is tévedett olyan nagyot. Merthogy Katie valóban teherbe esett – igaz, míg ez kiderült, másik négy kolléganőjük is bejelentette, hogy állapotos.

Közülük ketten első gyermeküket várják.

„Nem tudok elég hálás lenni a sorsnak, hogy ilyen körülmények között várom az első gyerekemet” – nyilatkozta a 28 éves Emily Johnson, majd hozzátette, ha valami félelme vagy aggodalma van, elég, ha csak megkérdezi valamelyik kollégáját, és azonnal meg is nyugodhat. Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!