Emlékeztek az anyukára a Honey Boo Boo-ból?

Aki nem ismerné Mama June egy amerikai valóságshow sztár, kvázi olyan mint nálunk Pumped Gabó csak még nála is sokkal botrányosabb, ami azért lássuk be nem egyszerű! Mama June korábban 200 kilónál is többet nyomott, az élete tele volt botrányokkal és ezt mind leadták a TV-ben, az emberek pedig kajálták!

 

Mama June ahogyan mindenki ismeri

 

Az egész onnan indult, hogy Honey Boo Boo művésznéven ismerté vált lánya, akit egyébként  Alanának hívnak, anyja jóvoltából  elindult egy gyermek szépségversenyen annak ellenére, hogy a kislány kicsit sem volt modell alkat. Itt figyelt fel rájuk az amerikai TLC csatorna és innen indult a több milliós nézettséget produkáló valóságshow.

 

Egyszerűen nem lehet ráismerni!

 

Érdekes, hogy pont ma számoltunk be arról, hogy Gáspár Bea, Győzike felesége betegsége miatt 30 kilót hízott a közben amiről viszont szó szerint a világ beszél, hogy Mama June megszabadult 136 kilótól és volt férje majdnem elájult mikor meglátta. Természetesen minden pillanatáról az átalakulásnak felvétel készült ami több tucat műtétbe és csaknem 20 millió forintnak megfelelő dollárba került! Hasonló átalakuláson ment keresztül VV Szandika is, de azért nem ilyen durva amit nála láttunk!

Ön szerint megérte?

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!