Ha ezeket betartod Te is elfelejtheted a narancsbőrt egy életre.

Egy 97 éves nagymama elmondta, hogy mi az  ő titka, amivel fiatalabb korában elűzte a narancsbőrét.

Fontos tudni, hogy az ő korukban még a narancsbőr is másabb volt. A mai embereken a zsír a cukroktól rakódik le, míg a régieken a zsír a zsíros ételektől rakódott le. Teljesen más a kétféle zsír. A szervezet könnyebben szabadul meg a zsíros ételektől lerakódottól.

Itt van a 97 éves néni egy napja, ami segíthet, ha Te is szeretnél cellulitis nélkül élni.

Minden reggel éhgyomorra elfogyasztott egy gyógyteát, koriander, menta kakukkfű , körömvirág, csalán és csipkebogyó keverékéből. Ezután pontosan egy órán keresztül várt, és utána fogyasztotta el a reggelijét. Reggelire  gyümölcsöt, vagy túrós pirítóst evett. Erre megint egy forró teát ivott, ami kitágította az artériákat, izzadást idézett elő, ami levezette a felesleges hőt a szervezetből, és a test lehűtötte magát.  

Ebédre pörköltöt készített, abból ami otthon volt éppen. Kevés fűszert használt, de a petrezselyem, menta, kakukkfű, bazsalikom, rozmaring és a só nem hiányozhatott az ő polcáról sem. A zöldségeket, és gyümölcsöket csak olyat fogyasztott, amit a saját kertjében termelt.

Tejet nem sokat ivott, inkább írót. Imádta a házi túrót, sajtot, vajat. Húst is evett, de sűrűn böjtölt. Mindennap mozgott, hisz a kertben, és a ház körül mindig volt teendő.

Ha ezeket betartod Te is elfelejtheted a narancsbőrt egy életre!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!