Pár évvel később csodálatos dolog történt...

A legfontosabb dolog a világon a család. És ezzel tisztában van a kis Mikey is, aki mikor elmúlt már pár éves, sorra tette fel a kérdést, hogy mikor lehet már kistestvére. A szülők szerettek volna még egy gyerkőcöt, és Mikey-nak is meglepetést akartak szerezni, így ismét próbálkoztak, de több hónapig a terhességi tesztek negatív eredményt mutattak.

Egyik nap viszont kiderült, hogy Jessica terhes, de sajnos a magzat nem maradt életbe, az asszony elvetélt, kiderült, hogy kisfiú lett volna, ha megmarad. A szülők megtörten közölték egyetlen gyerekükkel, hogy meglehet, Mikey-ből sosem lesz nagytestvér.

Azonban eltelt pár év és Jessica a terhesség már ismert és tapasztalt tüneteit fedezte fel magán, meglepetésére az orvosa közölte, hogy várandós. Sokáig nem örülhetett a család a hírnek, mert a vizsgálatok kimutatták, hogy a magzat nem megfelelően növekszik a méhben, a pici már 23 hete, hogy megfogant, de a mérete egy 5 hetes emberiónak felelt meg.

Végül a kisfiú, 30 hetesen és 6 naposan a világra jött, az addig a 6. életévét betöltő Mikey nagy örömére. A kis Jake, akit még sokáig benntartottak a kórházban, két hónap múlva végre hazatérhetett szüleivel és büszke bátyjával.

Az alábbi megható fotókon az látható, ahogyan Mikey karjaiba veszi kistestvérét.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!