"A kérdés inkább az, mire nem jó ez a pénz.”

Több mint egymilliárd forintnak megfelelő összeget nyert az ausztrál Set For Life lottón egy fiatal családapa – írja egy ausztrál lap.

Furcsa dolgokat produkál az élet: a fiatal férfit akkor érte a legnagyobb szerencse, amikor azt hitte, hogy a legrosszabb stádiumban van.

Megszületett a gyermeke, majd ezután nem sokkal kirúgták az állásából a koronavírus miatti leépítések miatt.

El volt keseredve, de rendszeres lottózóként azért csak adott egy esélyt magának. Az online lottó eredményéről éjjel értesült a férfi, de egyszerűen nem akart hinni a szemének. Felébresztette a feleségét, aki sikítva vette tudomásul, hogy gazdagok lettek. „Egy szemhunyást nem aludtunk aznap éjjel, végig azt terveztük, mihez kezdünk a pénzzel – mondta a nyertes. – Nagyon stresszes voltam az utóbbi időben, most viszont boldog vagyok.”

Úgy tűnik, konkrét tervek még nincsenek. „A feleségem mindent akar: új autót, utazást, új házat – nem is akármilyet, hanem az álomházunkat. És persze egy vásárlókörutat.

Azt mondják, hogy nem az a kérdés, mit vesznek a pénzből, hanem hogy mit nem tudnak megvenni belőle.

Érdekesség, hogy a nyereményt, vagyis a  20 ezer ausztrál dollárt, ami több mint 4 millió forint, nem egyszer kapja meg a nyertes, hanem 20 éven keresztül minden hónapban! Vagyis évi 50 millió - 20 év alatt 1 milliárd forintnyi!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!