Te melyik típushoz tartozol?

A,

Figyelmes, türelmes, ötletes és találékony személyiség, odafigyel a részletekre. Szeret a szabadban dolgozni, mert a természet megnyugtató hatással van rá, és ilyenkor belső békét tapasztal meg, ami igen fontos számára. A technikai dolgok érdeklik. Csendesek és figyelmesek, hagyományörzők, fontos számukra a biztonság. Inkább kipróbálnak, tesztelnek minden újdonságot, mielőtt alkalmaznák. Ha valaminek nekilátnak, azt szeretik zavartalanul befejezni. Jellemző rájuk, hogy rend és tisztaság veszi körül őket.

B,

Különösen érzékeny, álmodozó személyiség. Sikeresek lehetnek különféle művészeti ágakban. Mivel nem hajlandók figyelembe venni gyakorlati és üzleti szempontokat, meglehet, hogy anyagi sikerek nem koronázzák a befektetett energiát. Sok mindent éreznek és érzékelnek, amit nem feltétlenül értenek. Előfordul, hogy mások gondolatai úgy befolyásolják őket, hogy észre sem veszik. Szívesen segítenek másokon.

C,

Türelmes, felelősségteljes személyiség. Tehetsége leginkább a számítástechnika és a matematika területein mutatkozik meg. Az ilyen személye előre gondolkozik, és figyelme kitér minden apró részletre. Családja és otthona nagyon fontos számára. Megvannak a képességei ahhoz, hogy csodálatos otthont teremtsen és nagyszerű anyává válhasson. Tanárnak is kiváló lehet, mert becsüli az embereket, és a legtöbben nagyon jól érzik magukat a környezetében. Ugyanakkor hajlamos néha túlzottan aggódni bizonyos dolgokon. Élvezi a napi rutint és a letisztult, megszokott körülmények nyújtotta biztonságot.
 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!