Ebből fakad az igazi szuper ereje egy nőnek.

Léteznek olyan nők, akik mindig is képesek magukra vonni a férfiak figyelmét, és nem olyan olcsó trükkökkel, mint egy miniszoknya, vagy egy mélyen dekoltált blúz. 

12 női alaptulajdonság, amitől minden férfi elcsábul.

1. Bátorítja a férfit, hogy elérje a célját, de nem avatkozik bele, hogy miként teszi azt

Egy erős nő mindig tudja, hogy mikor és milyen módon támogassa a férfit. Tud tanácsot adni, de viszont sosem végzi el a férfi helyett a feladatokat, mert tisztában azzal, hogy neki mi a dolga.

2. Nem ad okot a féltékenységre

A legtöbb nő élvezi, ha a párját féltékennyé teheti, de egy erős, egy okos nő az ilyesmiben nem leli örömét. Ő a tiszta érzelmekben hisz, a játszadozásban viszont nem.

3. Nem szenved hercegnő-komplexusban

Egy igazi nő mindig megértő, aki törődik a párjával, fejlődőképes, úgy érzelmileg, mint racionálisan.

4. Van külön élete

Egy erős nő rendelkezik egy olyan elfoglaltsággal, hobbival ami csak az övé, amihez a párjának kevés köze van, és amiben örömét leli. Ő így töltődik fel lelkileg.

5. Képes alkalmazkodni

Egy erős nő nem mindig a könnyebbik utat választja, hanem felismeri, hogy a nehezebb út bejárásával többet tapasztalhat, és így jobban tud majd alkalmazkodni az élethez.

6. Odafigyel magára

Egy igényes nő mindig odafigyel a külsejére, de arra is, hogy lelkileg harmóniában éljen. Ha kilép az utcára, mindig van rajta egy enyhe rúzs, parfüm illat. Az ápoltság nagyon fontos számára.

7. Szereti a függetlenséget

Egy erős nő sosem bújik meg valaki háta mögött, hanem mindig képes kiállni önmagáért, és törekszik arra, hogy a függetlensége megmaradjon, mert tudja, csak ezáltal lehet önmaga.

8. Nyitott

Egy erős nő szereti az életet, őszintén elmondja a vágyait, és nyitott a férfi vágyait illetően is.

9. Van saját véleménye

Egy erős nő rendelkezik saját, olykor határozott véleménnyel, gondolattal, amelyet nem fél megosztani párjával.

10. Nem pletykál a párjáról

Egy okos nő nem beszéli ki másoknak a párját, főként annak titkait, netán azon dolgait, amelyek csak kettejükre tartoznak.

11. Tudja, hogy mit akar az életben

Vannak céljai, álmai, és tesz is azért, hogy azokat megvalósítsa. És csak azért nem változtat a tervein, mert másnak nem tetszik valami.

12. Szerencsés, aki a párjának mondhatja

Minden férfi szerencsés, aki egy ilyen nőt tudhat maga mellett, hiszen úgy lehet az ember önmaga, hogy közben szeretik, tisztelik. Viszont ez kölcsönös kell legyen.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!