Ha leszoksz ezekről, sokkal könnyebb lesz az életed!

1. Ne sértegesd a másikat!

A nők egyik legveszélyesebb fegyvere a nyelvük. Könnyen kicsúszhat a te szádon is egy kellemetlen jelző. Pl:  Jaj, de kövér, vagy Nézd, hogy le van nőve a haja, és hasonlóak... Ne gondold, hogy jobban érzed magad, ha kimondsz sértő dolgokat. Intelligencia kérdése is, hogy a gondolataidat megtartod magadnak! Ne felejtsd el: ha nem tudsz semmi jót mondani, inkább ne szólalj meg!

2. Ne beszéld ki a másikat a háta mögött!

Főleg a barátnődről nem illik mindenféle dolgokat kinyilatkoztatni, esetleg a titkait másoknak is elmondani. Vigyázz, mert leggyakrabban ez teszi tönkre a barátságokat! 

3. Szokj le a csúnya nézésről!

Amikor méricskéled a másikat, általában a szemed sarkából teszed. Sanda pillantásokat ejtesz. Nagyon rossz szokás! Ne lopva nézd a másikat, hanem nézz a szemébe, és egy kedves mosollyal indítsd a kontaktust. Figyeld meg: ő is visszamosolyog rád! Ha csak a szemed sarkából figyeled, ellenségként nézhet rád!

4. Ne versenyezz a többi nővel!

A nőkre jellemző, hogy ha meglátnak valakit - főleg egy ismeretlent - azonnal elkezdik összehasonlítani magukkal. EZ NEM JÓ! Nem vagyunk egyformák! Neked is a másiknak is vannak jó tulajdonságai, és nem lehetsz mindenben jobb a másiktól! Ahelyett, hogy versenyeznétek, segítsétek egymást! Hatványozottan igaz ez munkatársi viszonylatban Ne feledd, hogy a versengés rengeteg energiát elvesz tőled, így végeredményben Te jársz rosszul!

Igaz mennyivel békésebb és boldogabb lenne a világ, ha minden nő így viszonyulna a másikhoz! Mi a véleményed?

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!