Az életünkben vannak olyan időszakok, amikor úgy érezzük, hogy nálunknál nagyobb erő arra szólít fel, hogy engedjük el a félelmeinket, és lépjünk az átalakulás útjára. Ilyenkor nem létezik lehetetlen, határozottnak és erősnek érezzük magunkat. Október 10-én megnyílik a lehetőségek portálja, felszabadulunk a félelmek alól és végre megalkothatjuk azt a sorsot, amire mindig is vágytunk.

Amennyiben teszünk legalább egy lépést a változás felé, az Univerzum segít megszabadulni a szorongástól és félelmektől, amelyek eddig gúzsba kötöttek.

Ilyenkor az asztrológiai és a személyes erők egymásra találnak, és lehetőségünk nyílik a személyes és a spirituális átalakulásra.

Használjuk ki a különleges energiaáramlást, és vágjunk bele olyan dolgokba, amelyekről eddig álmodtunk, de nem volt bátorságunk hozzá. Tökéletes ez az időszak az önvizsgálatra, hogy szembenézzünk a félelmeinkkel, amelyek visszatartanak. Ismerjük fel az előttünk álló lehetőségeket, a fejlődés, a jobb élet reményét.

A legfontosabb, amit ezen a napon még tehetünk, hogy elengedjük a félelmeinket, hogy kapcsolódhassunk ahhoz a célhoz, ami számunkra most a legfontosabb. Olyan energiák lépnek most működésbe, amelyek lehetőséget adnak, hogy lebontsuk az eddig gondosan felépített falainkat, és nyissunk az új lehetőségek felé.

Mindannyiunk számára ismerős az az érzés, amikor az ismeretlentől való félelem miatt nem merünk belevágni valamibe, éppen ezért megrekedünk az életben. Döntsük el, hogy most ennek vége, haladjunk nyitott szívvel, bátran az új dolgok felé. Ezzel egyidőben, ha valami már nem szolgálja a javunkat, 'nyűg a nyakunkon', akkor tegyük le, engedjük el.

Végezzük el az alábbi rituálét, hogy szabadabban tudjunk döntéseket hozni, és lépjünk be a varázslatok portálján.

 

1. Az első lépés a megtisztítás és elengedés. Takarítsuk ki a környezetünket, azt a teret, ahol a legtöbb időt töltjük, majd gyújtsunk, gyertyát, füstölőt, hogy harmonizáljuk az új energiákat.

2. A második lépés az elcsendesedés, relaxáció. Meditáljunk, forduljunk befelé, kapcsolódjunk a legbensőbb erőnkhöz. Koncentráljunk azokra a dolgokra, amelyeket be akarunk vonzani, meg akarunk teremteni.

3. A harmadik lépés az, hogy világosan fogalmazzuk meg a szándékunkat. Írjuk le egy lapra, majd égessük el, így adjuk át szimbolikusan az Univerzumnak a kérést.

4. Vizualizáció. A negyedik lépésben csukjuk be a szemünket, és képzeljük el, hogy a vágyott dolog már a miénk. Érezzük át a pillanat örömét.

5. Végül legyünk hálásak, hogy ilyen csodálatos életben lehet részünk. Adjuk át magunknak a vágyainknak, és teremtsük meg a legszebb jövőnket.

Sorsunk nem egy előre kőbe vésett valami, hanem szabad kezünk van alakítani, a most meghozott döntések által is. Bízzunk magunkban, bízzunk a belső erőnkben. Írjuk át a sorsunk, és teremtsünk olyan életet, amely összhangban van az álmainkkal.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!