Sokszor előfordul, hogy egy-egy szám feltűnően sokszor jön elénk, vagy ugyanabban az időpontban nézünk az órára. Itt a magyarázat!

Fejtsük meg, hogy milyen fontos üzenete van az életünkben gyakran felbukkanó számjegyeknek!

Mindegy, hogy hova megyünk, mit teszünk, mert a számok mindenhol ott vannak. Legtöbbször nem tulajdonítunk nekik nagy jelentőséget, pedig egy visszatérő számnak komoly üzenete lehet a számunkra.

Ha gyakran látjuk ugyanazt a számot, akkor érdemes kikeresni a hozzátartozó értelmezést, nehogy elszalasszunk egy fontos üzenetet, lehetőséget, figyelmeztetést. Amennyiben számsorról van szó, akkor adjuk össze a számjegyeket addig, míg 1 és 9 közé eső számot nem kapunk eredményül!

1: Ez a szám mindig valaminek a kezdetét jelenti, tehát tulajdonképpen egy nagy volumenű változás jelképe. Az egyes szám azt üzeni, hogy lépjünk, mert eljött a nagy lehetőség, amit ki kell használnunk.

Ez a szán nem egy mindennapi lehetőségre hívja fel a figyelmünket, hanem valami meglepő áttörésre, ezért nem elég az átlagos vállalkozó szellem a közelgő eseményhez. Ha az egyessel álmodunk, akkor már ma cselekednünk kell, mert a holnap késő lesz. Ez a szám megtanít, hogy ne késlekedjünk, hanem legyen merszünk a lehető leghamarabb belevágni a dolgokba.

2: Az együttműködésről, segítség nyújtásról és annak kéréséről mesél a szám, aminek éppen ezért több jelentést tulajdoníthatunk. Azt, hogy ránk melyik igaz a jelen helyzetben, nekünk kell eldöntenünk.

A kettes szám azt jelképezi, hogy csapatjátékosként kell viselkednünk, meg kell tanulnunk együtt működni a többiekkel, esetleg meg kell látnunk, hogy valaki a segítségünkre szorul. Az sem kizárt, hogy nekünk kell felhagyni a szégyenlősséggel, makacssággal, és segítséget kell kérnünk attól, akiben teljesen megbízunk. Senki sem várja el tőlünk, hogy egyedül nézzünk szembe a nehézségekkel.

3: Ha gyakran látjuk ezt a számot, akkor az azt jelenti, hogy vidámabban kell szemlélnünk az életet. Tanuljuk meg, hogy a humornak gyógyító ereje van, a nevetés pedig a legjobb, legolcsóbb, leghatékonyabb terápia. Fontos, hogy azokkal vegyük körbe magunkat, akikből sugárzik a vidámság, sokat mosolyognak, mert a derű ragadós.

Amikor képessé válunk az élet pozitív oldalát szemlélni, akkor tovább kell ezt adnunk másoknak, hiszen ennek a számnak a másik jelentése a tanulás. Ideje, hogy kíváncsiak, nyitottak legyünk másokkal szemben, hiszen szívesen vannak körülöttünk. A szerencse kegyeltjei vagyunk, és ezt mások is észreveszik.

4: Ez az a szám azt jelenti, hogy semmit se vegyünk félvállról, mert sok múlhat rajta, ezért a mi érdekünket szolgálja az, ha jobban koncentrálunk a kötelezettségeinkre. A lazítást most el kell felejtenünk, azt viszont ismerjük fel, hogy milyen fontos mindaz, amit teszünk, hiszen fontos része vagyunk a közösségnek.

Lehet, hogy apróságnak tűnik a munkánk, ám valójában ennek a kicsinek is nagy szerepe van. Erősítsük magunkat ezzel: „Tudom, hogy a munkám hasznos, ezért minden tőlem telhetőt megteszek.” Emellett a négyes azt is jelenti, hogy túlságosan benne rekedtünk az anyagi világban, emiatt jól tennénk, ha végre a lelki dolgokkal is törődnénk!

5: Az ember rugalmasságát, optimizmusát, spontán reakcióit teszi próbára a szám, ugyanis, ha gyakran álmodunk az ötössel, akkor öt napon belül olyan szituációban találjuk magunkat, ahol szükség lesz az előbb felsoroltakra.

Amennyiben pánikba esünk, pesszimistán állunk hozzá a helyzethez, akkor rosszul fogunk járni. A legjobb, ha már előre felkészítjük magunkat a dologra, és tudatosítjuk magunkban, hogy csak jól sülhet el az, ami ránk vár.

Ez a számjegy azt is üzenheti, hogy meg kell erősítenünk a hitünket abban, hogy mindig minden jóra fordul. Az ötös tulajdonképpen minden esetben Fortunát, a szerencsét jelképezi, valamint azt, hogy pozitív időszak következik az életünkben.

6: Szinte átölel, simogat ez a számjegy, hiszen azt szimbolizálja, hogy szerethetők vagyunk. Ne kételkedjünk abban, hogy van, aki szeret minket! Ha felébredtünk, akkor gondoljuk át, írjuk le, hogy kik szeretnek, kiket szeretünk, majd tudatosítsuk magunkban, hogy ez a kötelék olyan erős, mint a köldökzsinór, amelyen oda-vissza áramlik a szeretet, energia.

Ha nem is hisszük ezt el, akkor az sem baj, mert hat napon belül meg fogunk bizonyosodni róla, ám nem biztos, hogy azon nyomban felismerjük a jeleket, de utólag biztos, hogy össze fog állni a kép.

7: Arra biztat ez a szám, hogy ne elégedjünk meg a látható dolgokkal, hanem nézzünk azok mögé, mert a válasz gyakran a felszín alatt található, de csak akkor mutatkozik meg, ha fel merjük tenni a „Mikor? Mit? Kivel? Miért? Hogyan?” kérdéseket.

Ezek olyan varázsszavak, amelyek feltárják előttünk a titkok kapuját. Amennyiben a hetes számmal álmodunk a leggyakrabban, akkor hét napon belül olyan dolgok történnek velünk, amelyeknek eredménye láttán végre összeáll a kép. Ez a számjegy spirituális fejlődést is jelent.

8: a nyolcas azt szimbolizálja, hogy akaraterővel minden akadályt legyőzhetünk. Ennek az erőnek mi is a birtokában vagyunk, tehát csak aktivizálnunk kell. Ezt úgy tehetjük meg a legkönnyebben, ha nemes célt tűzünk ki magunk elé. Persze nem kell megváltani a világot, de a környezetünkben biztos, hogy lesz valaki, aki számít a támogatásunkra.

Amikor segítünk, akkor előbukkan a bennünk rejtőző hős, aminek köszönhetően eddig nem is sejtett képességeket használhatunk. A nyolcas másik jelentése a pénz, amiért tennünk kell, hiszen az életben semmi sincs ingyen.

9: A teljességre hívja fel a figyelmünket. A kilences azt jelképezi, hogy csak akkor van értelme valaminek, ha azt teljes egészében vizsgáljuk meg, és odafigyelünk minden aprócska részletre.

Ideje, hogy a problémáink fölé emelkedjünk, és úgy tekintsünk le rájuk, mintha repülőn ülnénk. Ez nem jelenti azt, hogy a felhők fölé kell emelkednünk, mert az elég, ha annyira magasan leszünk, ahonnan a teljes képet látjuk. Ez az életben bármit érinthet, tehát lehet betegség, szerelemi probléma, anyagi nehézségek, egzisztenciális bizonytalanság. A kilences másik jelentése az, hogy becsüljük meg az életünket, illetve adjuk át másoknak ezt az életbölcsességet!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!