Ezért marad el a nagy nap!

Berki Krisztián azt nyilatkozta, hogy Ázsiában visszatalált önmagához, és ez azt eredményezte számára, hogy menyasszonyával, Hódi Pamelával még egy nagy beszélgetésen kell átesniük, mielőtt tényleg össze akarják kötni az életüket.
'Rengeteg változás történt a lelkemben, és Pamelával le kell ülnünk, és beszélgetnünk kell egy hatalmasat' - mondta pár napja Krisztián.

De most a Facebook-oldalán  egy posztban közleményt írt a Pameláról és kislányukról készült közös képhez, a következő szöveggel:

'Sziasztok(!)  Szeretnénk megelőzni a találgatásokat, és bejelenteni nektek, hogy Pamelával közösen úgy döntöttünk nem tartjuk meg a július 1-re kitűzött esküvőnket. Továbbra is együtt élünk és együtt neveljük kislányunkat Natit.
Közszereplőként tisztában vagyunk vele, hogy miután kamerák előtt éljük a mindennapjainkat, álszentség lenne azt kérni, hogy ezúttal ne érdeklődjetek a családunk iránt, de jelen helyzetben mégis azt kérném, hogy tartsátok tiszteletben döntésünket.  Köszönettel  Paméla & Krisztián.'

Vajon mi lehet ennek a meglepő döntésnek a hátterében?

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!