Ő lesz a megfelelő lelki társ!

A csillagjegyek vonásaiból és természetéből az is kikörvonalaztatható, hogy milyen lelki társra találnak majd az életben, azaz milyen csillagjegyű férfihoz mennek hozzá, ha az élet úgy hozza.

 

Kos (március 21 – április 19)

A Kos nagyon őszinte személyiség, aki teljesen képes megélni a saját szabadságát. Leginkább a többi tűz jegyű csillagjeggyel (pl. Nyilas) egyezik igazán jól a szerelem terén. Ezek a jegyek képesek megérteni a Kos hevességét és szívesen osztoznak a kalandokban. Az Ikrek is kitűnő választás lehet számukra, ugyanis tőlük kaphatják meg azt a figyelmet, amire mindig is vágytak egy szerelmi kapcsolatban.

Bika (április 20 – május 20)

Praktikus ámde mégis romantikus alkat, aki óriási odaadásra képes – igazi földi jegy, ezért más föld elemű csillagjeggyel (pl. Szűz, Bak) kitűnő párost alkothat. Viszont ha kreativitásra és mozgalmasságra vágyik, akkor mindenképpen a vízjegyű Skorpió vagy Rák szülöttei közül válasszon.

Ikrek (május 21 – június 20)

Ikrek szülöttjeként egy olyan társra van szükséged, aki intellektualitásával elvarázsol, ugyanakkor a problémáid meghallgatására is nyitott. Egy játékos Kos, vagy egy kalandos Oroszlán mellett jól működő kapcsolatot alakíthatsz ki, ám ha igazi szerelemre vágysz, akkor egy másik Iker, vagy Vízöntő mellett kötelezd el magad.

Rák (június 21 – július 22)

A Rákoknak egyszerre van szükségük figyelemre és szeretetre, ezért olyan embert válassz, aki mindkettőt képes biztosítani. Egy családcentrikus Bika, egy szerető Bak, vagy egy részletekbe merülő Szűz képes kielégíteni mindkét igényedet.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Erős és domináns csillagjegy révén olyan társat keres az életben, aki képes vállalni az alárendelt szerepét. Ha egy másik Oroszlán mellett teszed le a voksod hihetetlenül erős párost alkothattok, de egy szerető és szenvedélyes Kos örök szerelemben tarthat, míg egy játékos Ikrek a házasságotok minden percét könnyedebbé teheti.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

A Szűznek egy ambiciózus és rátermett partnerre van szüksége, aki utat mutathat a közös jövőjüket illetően. Egy szavahihető Rákkal, vagy egy megbízható Bakkal szoros kötelék alakítható ki, de egy Halak vagy Skorpió mellett a mókázás garantált.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

A társaság lelkeként ismert Mérlegnek olyan férjre van szüksége, akinek segítségével tovább bővítheti szociális köreit, ezért a legoptimálisabb választás egy szintén Mérleg jegyű férfi lenne. De jó választás lehet egy Ikrek vagy Oroszlán csillagjegyű férfi is, aki új színt vihet az életedbe.

Skorpió (október 23 – november 21)

Titokzatos és különc csillagjegy révén egy hasonló vonásokkal bíró Skorpióval jöhetsz ki a legjobban. De további földelemű csillagjegyek mellett is rálelhetsz az örök boldogságra, mint amilyen a Szűz, vagy a Bika.

Nyilas (november 22 – december 21)

Olyan férfira abszolút nincs szükséged, aki visszatart és megmondja neked, hogy mit kell tenned, ezért a következő csillagjegyeket inkább kerüld: Rák, Szűz. Spontaneitásra és lazaságra van szükséged, amit egy Kossal, vagy Vízöntővel között házasság biztosíthat is.

Bak (december 22 – január 19)

A Baknak olyan partnerre van szüksége, aki értékeli a kemény munkáját, ezért valószínű, hogy nálad idősebb férfit választasz életed párjának. Egy vízjegyű Bika, Rák, vagy Szűz elég biztonságérzetet tud adni ahhoz, hogy céljaidra összpontosíts.

Vízöntő (január 20 – február 18)

A Vízöntő tipikusan az a csillagjegy, aki hagyja partnereit, hogy azok legyenek, akik szeretnének, nem akarja őket megváltoztatni. Egy Iker férfi mellett megvitathatod grandiózus ötleteidet, míg egy Oroszlán férfi véget nem érő szenvedéllyel halmoz el.

Halak (február 19 – március 20)

Egy realisztikus és hűséges partnerre van szükséged. Egy földjegyű Szűz vagy Bika visszaránthat a földre, mikor igen elragadnának az álmaid, míg egy szintén Halak jegyű férfival együtt élhetitek meg vágyaitokat. Egy Kos vagy egy Skorpió is kitűnő partner lehet, mert ők sem engednek elszállni a földről, ráadásul megtaníthatják azt is, hogyan éld az életed még több szenvedéllyel.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!