Bárki megcsinálhatja, és megtapasztalja: működik!

Egy egyszerű, de kipróbált módszer, amely 40 nap elteltével elhozza az álmok beteljesülését! Próbáljátok ki először egy kisebb kívánsággal, majd egy különlegesebb kívánságot tűzzetek ki célul. Az amit most bemutatunk, nem irreális dolog és nem varázslat, mindössze abban segít, hogy koncentrálj a kívánságodra és bevonzd azt!

Szükségünk lesz:

  • egy tűre,
  • egy szál hosszú cérnára,
  • egy saját ruhadarabra,
  • a kérésre
  • és a hitre, hogy megkapjuk amit kérünk.

Fűzzük be a cérnát a tűbe, közben mondjuk el a kívánságunkat, konkrétan amit akarunk. A cérna olyan hosszú kell legyen, hogy 40 öltésre elegendő legyen. Ha nem elég hosszú a cérna, akkor ne is folytassuk, mert ez azt jelenti, hogy most nem alkalmas az időpont a kívánt dolog beteljesüléséhez.

Végezzük el az első öltést, majd szúrjuk bele a tűt az adott ruhadarabba és hagyjuk így másnapig. Másnap végezzük el a következő öltést, az öltéseknek egymás után kell lenniük, egyenes vonalat alkotva. Ismételjük ezt a feladatot 40 napig, minden nap készítsünk egy öltést.

Az utolsó öltés után mondjuk el a kívánságunkat négyszer úgy, hogy mindig egy egy égtáj felé fordulunk, majd csak ezután kössünk görcsöt a cérna végére. Ha minden utasítást betartva végezzük el ezt a feladatot, akkor a rituálé elkezdésétől számított 40 nap elteltével teljesül a kívánságunk. Mivel így motiváljuk a tudatalattinkat, hogy valóra váltsa a vágyunkat. Bárki kipróbálhatja.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!