Ne olvasd el, ha szeretsz oda járni!

Nem titok, ha egy étteremben a vendég bunkó, azt a személyzet megbosszulja. Ez nem újdonság, és nem történik ez máshogy a McDonald's-ban sem!
Most az egykori dolgozók vallottak arról, hogy mi történik a gyorsétterem színfala mögött.


Azon nem lepődik meg általában már senki, ha túl sok jég van a poharunkban, mert valószínűleg nem tetszettünk valamiért a dolgozónak. De aki bunkó, az a sült krumpliból is kisebb adagot kap, és gyakran a szendvicseit is elejtik vagy elcserélik. Persze csak véletlenül...

A mekisek, véleménye szerint a halas ételeket mindenki kerülje el, mert a Happy Meal menüben valójában halrudacskákat kellene adni, de sokszor olyan nagy a pörgés, hogy nem sütik át rendesen, vagy a szendvicsbe valókat vágják kisebb darabokra.

Ennél is félelmetesebb, hogy a halas burgerekben lévő húspogácsákat koszos szekrényekben tárolják, és alig pár pillanatra teszik csak be sülni, aztán máris eléd rakják. Többen azt mesélték, hogy korán reggel megsütnek egy tucatot, ami aztán egész nap ott áll, amíg valaki olyat nem rendel.

Azt külön kiemelték, hogy soha ne vásároljunk este tíz után ennivalót, mert akkor már mindenki hazafelé készül, és nem mosnak kezet a WC után. De ilyenkor gyakrabban ejtik le az ételeket is a földre, amit persze visszatesznek a pultra, mintha mi sem történt volna...

Még azt is elárulták, hogy a szendvicsekbe igazából más-más szószt kellene rakni, de mivel nincs idejük (és kedvük) elkészíteni az ezerféle mártást, ezért mindegyikbe csak majonéz kerül - írta a Mirror és a Daily Mail.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!