Nem csak gyerekeknek ajánlott meghallgatni!

Világszerte ingyen elérhetővé vált a nagysikerű Harry Potter-könyvsorozat első kötetének elektronikus és hangoskönyv változata - jelentette be szerdán J. K. Rowling, aki a szülőknek, gondviselőknek és tanároknak szeretne segíteni a gyerekek szórakoztatásában a koronavírus-járvány miatti korlátozások idején.
A Harry Potter és a bölcsek kövének hangoskönyvverzióját angol, spanyol, francia, olasz, német és japán nyelven lehet elérni a https://stories.audible.com/start-listen oldalon. 

A Harry Potter-, valamint a Legendás állatok-filmsorozatok rajongóinak hivatalos weboldalán (WizardingWorld.com) egy aloldalt is létrehoztak a gyerekek számára a házi karantén könnyebb átvészeléséhez, itt részletes információk találhatók az ingyenesen hozzáférhetővé tett e- és hangoskönyv elérhetőségéről.
A Harry Potter At Home elnevezésű projekt keretében a gyerekekre minden héten 'varázsszerda' vár, és hírlevélben érkeznek majd hozzájuk a kreatív feladatok, kvízek és ötletek.

'A tanároknak, szülőknek és gondviselőknek, akik azon dolgoznak, hogy a gyerekek napjai minél normálisabban és boldogabban teljenek, miközben mindannyian otthon ülünk, kijár egy kis varázslat' - jegyezte meg Rowling. (MTI)

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!