Más, mint a megszokott horoszkópunk, de nagyon érdekes!

A kínai újév 2024. február 10-én, szombaton veszi majd kezdetét, és a Fasárkány éveként lesz közismert! A sárkány az erőt, a nemes jellemet, a szerencsét, a becsületet és a sikert szimbolizálja. Egy természetfeletti lény, akinek tehetségben és kiválóságban nincs párja, így aztán egy olyan évre számíthatunk, mely tele lesz meghatározó eseményekkel és sok szerencsével mindannyiunk számára.

Patkány – kínai horoszkóp 2024
(1924-ben, 1936-ban, 1948-ban, 1960-ban, 1972-ben, 1984-ben, 1996-ban, 2008-ban, 2020-ban születettek)
2024-ben az ezen csillagjegy alatt születettek egy olyan évre számíthatnak, amelyben a lehetőségek és a kihívások összefonódnak. Javulhatnak a karrierlehetőségek, új utakat biztosítva a fejlődéshez és a sikerhez. Azonban nem árt óvatosnak lenni, és kerülni kell a szükségtelen kockázatokat. A kapcsolatok hullámvölgyeken mennek keresztül, így aztán több türelemre és megértésre lesz szükség.

Az egészség prioritás lesz és a kiegyensúlyozott életmód fenntartása javasolt, mivel szív- vagy veseproblémák léphetnek fel. A stabilitásra, alkalmazkodóképességre és a megfontolt döntésekre összpontosítva, a Patkány magabiztosan navigálhat ebben az évben, és jelentős előrelépést tehet hosszú távú céljai felé.

A szerencseszínek a zöld, a kék és a fekete lesznek, a 2-es és 3-as számok pedig jelentős szerepet kapnak. Február, május és december lesz kedvező, április, augusztus és szeptember pedig kihívásokat hoz számukra.

Bivaly – kínai horoszkóp 2024
(1925-ben, 1937-ben, 1949-ben, 1961-ben, 1973-ban, 1985-ben, 1997-ben, 2009-ben, 2021-ben születettek)
2024-ben a Bivaly jegy szülöttei is pozitív fejlődésre, sőt előrelépésekben gazdag évre számíthatnak. A karrier előnyt élvez, és olyan lehetőségeket rejt magában, melyek által nagyon könnyen felfigyelnek rájuk és megbecsülik tehetségüket.

Fontos, hogy egész évben összpontosítsanak, bátrak és elszántak legyenek, a kemény munka pedig gazdag eredményeket hoz számukra. A kapcsolataikra a meleg légkör, a harmónia és az empátia lesz jellemző. A legnagyobb kihívást a magánélet és a szakmai élet közötti egyensúly megtalálása jelenti majd. Az egészségnek prioritássá kell válni, és a stressz kezelésének módjai nagyon hasznosnak bizonyulnak majd.

A szerencseszínek: a metál árnyalatok, fehér, zöld és lila, a szerencseszámok pedig a 7 és 9-es lesz. A január, a február és az augusztus lesznek a nehezebb hónapok, március, június és október pedig kellemes meglepetéseket tartogat.

Tigris – kínai horoszkóp 2024
(1926-ban, 1938-ban, 1950-ben, 1962-ben, 1974-ben, 1998-ban, 2010-ben, 2022-ben születettek)
A Tigris jegyében születettek lendületes és eseménydús évre számíthatnak. A karrierlehetőségek váratlan módokon adódhatnak, és fontos, hogy habozás nélkül, nagy magabiztossággal éljenek velük. Ezek a lehetőségek magukban foglalhatják az üzleti célú külföldi utazást is.

Mindazonáltal némi óvatosságra lesz szükségük a döntések meghozatalakor és a nagy kockázatok vállalásakor. Az impulzivitásnak ugyanis nem mindig lesz pozitív eredménye. A kapcsolatok terén adódhatnak kihívások, és fontos tanulság lesz a nyílt kommunikáció és megértés megvalósítása. Javasoljuk, hogy a Tigrisek ne vonjanak le elhamarkodott következtetéseket, ha nem rendelkeznek a probléma összes adatával. Az egyensúly és a stresszkezelés létfontosságú ebben a mozgalmas évben a jólét és a siker érdekében.

A Tigrisek jólétét emelő színek a sárga, a fehér és a zöld lesznek, míg a szerencseszámok a 3-as és a 7-es. A február, a június és a november hónapok ígérkeznek a legbőségesebbnek 2024-ben, viszont áprilisban, júliusban és szeptemberben nagyon óvatosan kell előre haladniuk.

Nyúl – kínai horoszkóp 2024
(1927-ben, 1939-ben, 1951-ben, 1963-ban, 1975-ben, 1999-ben, 2011-ben, 2023-ban születettek)
A kínai horoszkóp szerint a Nyulak nagyon kiegyensúlyozott évnek néznek elébe. Karrier terén az előrejelzések meglehetősen ígéretesek, néhány előléptetési vagy munkahelyváltási lehetőséggel. Elengedhetetlen viszont, hogy a Nyulak ne essenek szélsőségekbe, és kiegyensúlyozott munkaritmust tartsanak fenn, hogy elkerüljék a stressz okozta feszültségeket vagy egészségi állapotokat.

Mások irigysége elég nagy hatással lehet rájuk, és a szerelemben a dolgok bonyolódnak. Az apró akadályok ellenére azonban a kapcsolataik nagyon bőségesek lesznek, és képesek lesznek mély kapcsolatokat is kialakítani új emberekkel. A következő évben nagyon fontosak lesznek a Nyúl számára az öngondoskodási gyakorlatok, a relaxációs idő és a szenvedélyeiket fejlesztő tevékenységek.

A Nyulak számára a piros, rózsaszín, lila és kék az ajánlott színek, a szerencseszámok pedig a 3, 4 és 9. A március, június és a december lesz a legjobb hónap e csillagjegynek, különösen a romantika szempontjából, míg a január, az augusztus és a szeptember nehezebb hónapok lesznek.

Sárkány – kínai horoszkóp 2024
(1928-ban, 1940-ben, 1952-ben, 1964-ben, 1976-ban, 1988-ban, 2000-ben, 2012-ben születettek)
A Sárkányok mozgalmas évet fognak élvezni, amelyben folyamatosan reflektorfényben lesznek. Ez az az év, amikor minden tehetségüket kamatoztathatják, és a legtöbb átalakulást élhetik meg. Ez egy jó év lesz, amikor több kockázatot vállalhatnak, merész lépéseket tehetnek, váratlan sikereket érhetnek el és az ambiciózus célok mind valóra válnak.

A fiatalok családalapításon fognak gondolkodni, míg a már tartós kapcsolatban élők sok pozitív rezgést tapasztalnak meg a szerelemben és a családban. A sárkányenergia a termékenység energiája, és ebben az évben aktiválódik, így előfordulhat, hogy ez néhány szülött számára váratlan terhességet hoz. Fontos megőrizni a lehető legpozitívabb hozzáállást, és hagyni időt a kapcsolatok kiépítésére és javítására.

A szerencseszámok 1,8, 14 és 21, a szerencseszín pedig smaragdzöld lesz és a március hónap lesz messze a legvirágzóbb hónap.

Kígyó – kínai horoszkóp 2024
(1929-ben, 1941-ben, 1953-ban, 1965-ben, 1977-ben, 1989-ben, 2001-ben, 2013-ban születettek)
Az intelligenciájukról, intuíciójukról és eleganciájukról ismert Kígyó jegyének szülöttei számára a Fasárkány éve sok fejlődést és pozitív átalakulást hoz. Tehát ezeknek az embereknek nagyon nyitottnak kell lenniük a változásra, és gyorsan alkalmazkodniuk kell, amikor új lehetőségek kopogtatnak az ajtóikon. A karrierváltásra való ösztönzést tapasztalhatnak, ezért a Kígyók a saját készségeire összpontosítsanak, és olyan kihívásokat és projekteket keressenek, amelyek összhangban vannak céljaikkal és értékrendjükkel.

Nagyon fontos, hogy okosan gazdálkodjanak új bevételeikkel, és ne költekezzenek felelőtlenül. A szerelemben a lelki társ megtalálása kihívást jelenthet. Egészségi állapotukban jelentős változások nem fognak bekövetkezni, azonban a stresszt óvatosan kell kezelniük.

A Kígyó szerencseszínei a következők: lila, fekete és kék, a szerencseszámok pedig 2, 8 és 9. A jelentősebb események minden hónap 1, 10, vagy 19 napján történnek. Február, május, szeptember és november lesznek a legfontosabb hónapok a fejlődés tekintetében

Ló – kínai horoszkóp 2024
(1930-ban, 1942-ben, 1954-ben, 1966-ban, 1978-ban, 1990-ben, 2002-ben, 2014-ben születettek)
A sárkány éve sok fontos változást hoz a Ló jegyében születettek életében. Az energikus, önálló és kalandvágyó Lovakra jellemző, hogy élvezni fogják a szabadságot és mindig új élményekre vágynak. Az idei év energetikai töltése számos alkalmat hoz számukra, amikor jól érzik majd magukat, bár lesznek olyan beláthatatlan időszakok is, amikor azt fogják tapasztalni, hogy az életükben végbemenő változások nyomasztóak. Ezért aztán semmiféle impulzív döntés meghozatala nem javasolt számukra.

Néha feszültségek támadnak köztük és szeretteik között a nézőpontkülönbség miatt, és a Lovak idén megtanulják, mennyire hasznos a nyílt kommunikáció és az őszinteség a másokkal való kapcsolataikban. A 2024-es év azonban továbbra is nagyon virágzó év marad a számukra a pénzügyek és az új tapasztalatok terén.

A szerencseszámok a 2, 5 és 8 lesznek. Ha ezeket a számokat belefoglalják a fontos döntéseikbe, szerencsét és sikert hozhat számukra. A legbőségesebb hónapok március, június és december lesznek. A szerencsés színek között lesznek a tengerre és a természetre emlékeztető árnyalatok: zöld, krém, kék és a bézs.

Kecske – kínai horoszkóp 2024
(1931-ben, 1943-ban, 1955-ben, 1967-ben, 1979-ben, 1991-ben, 2003-ban, 2015-ben születettek)
A kínai horoszkópban a Kecske jegyében születettek szelíd természetükről, művészi tehetségükről és nagy szívükről közismertek. A Sárkány éve több energiát, vitalitást és inspirációt ad nekik a kreatív projektekhez és több időt a hobbikra. Ez lesz az az év, amikor ennek a jegynek a szülöttei az önfelfedezésre és az újradefiniálásra összpontosítanak, ami jelentős változásokhoz vezet az életükben.

A szerelemben új utakat keresnek, hogy kifejezzék a párjuk iránti ragaszkodásukat, és ha egyedülállók, még ebben az évben megtalálhatják nagy szerelmüket. Egészségügyi szempontból komolyabb problémákkal nem szembesülnek, de az egészséges táplálkozásra és a rendszeres sportolásra jobban oda kell figyelniük, valamint csökkenteni kell a cukorfogyasztásukat.

A vörös, a narancs és a rózsaszín lesz idén a szerencse színük. A szerencseszámok 4, 8 és 12 lesznek, a legvirágzóbb időszak március és július között lesz, míg januárban akadályok adódhatnak.

Majom – kínai horoszkóp 2024
(1932-ben, 1944-ben, 1956-ban, 1968-ban, 1980-ban, 1992-ben, 2004-ben, 2016-ban született)
A Majmoknak vegyes évük lesz. A Sárkány éve gazdag lehetőségeket és jó néhány kihívást is tartogat számukra, és nekik körültekintően kell eligazodniuk ezekben a helyzetekben. A megtakarításokra kell összpontosítaniuk, és csak olyan projektekben kell körültekintően befektetéseket végrehajtaniuk, amelyekben hosszú távú lehetőségek vannak.

Azt is meg kell tanulniuk, hogy nyitottabbak és őszintébbek legyenek érzéseikkel és véleményükkel. Elég mozgalmas év lesz a társasági események szempontjából: sok buli, esküvők és keresztelők. A férfiaknak lehetőségük lesz találkozni női ideáljukkal. Az egészségügyi vizsgálatoknak és az orvosi ellenőrzéseknek prioritássá kell válniuk az életükben, különösen a szemésznél és a fogorvosnál, sőt légzőszervi problémák is előfordulhatnak.

Szerencse színeik: az arany, ezüst és fehér, a számok pedig a 6 és a 13. A bőséges hónapok május, augusztus és október lesznek, a július pedig egy kissé nehezebb. Mindezek mellett a csütörtöki napok kellemes meglepetéseket tartogatnak számukra.

Kakas – kínai horoszkóp 2024
(1933-ban, 1945-ben, 1957-ben, 1969-ben, 1981-ben, 1993-ban, 2005-ben, 2017-ben született)
A 2024-es év a Kakasok számára úgy kezdődik, hogy jobban odafigyelnek majd a személyes szükségleteikre, és bizonyos határokat állítanak fel a körülöttük lévő embereket illetően. Elkezdik megtisztítani környezetüket a mérgező hatásoktól. A szerelemben a nyár végén jelentős változások következnek be, ezért a Kakasoknak őszinteségre és megértésre lesz szükségük. Az egyedülálló nőknek nem lesz annyi lehetőségük új potenciális partnerek megismerésére.

A türelem lesz a megoldás, mivel a Sárkány energia szórványosan és váratlanul támad. Az év során meglehetősen stabil felfelé ívelő út áll majd előttük, ahol feletteseik megdicsérik őket kemény munkájukért és professzionalizmusukért. Az elfogadás előtt azonban alaposan meg kell fontolni a jelenlegi vállalaton belüli előléptetés lehetőségét. Egészségügyi szempontból a Kakasoknak kerülniük kell az éles tárgyakat, mivel hajlamosak megsérülni általuk.

A szerencse színeik a zöld, a kék és a fekete lesznek, a 4. és 26. pedig a szerencsés napok lesznek számukra. A szerencseszámok 4, 7 és 9 lesznek, a legfontosabb hónapok pedig a február, a június és az október.

Kutya – kínai horoszkóp 2024
(1934-ben, 1946-ban, 1958-ban, 1970-ben, 1982-ben, 1994-ben, 2006-ban, 2018-ban születettek)
A Sárkány éve a Kutya jegyében születettek számára ígéretekkel és boldogsággal teli évet jelent. Pozitív energia, szerencse és bőség vár rájuk az élet számos területén. Meg kell őrizniük az optimizmusukat és a kíváncsiságukat. A szerelemben a Kutyáknak azt tanácsolják, hogy kövessék ösztöneiket, és legyenek nyitottak az új tapasztalatokra. Gyakran világosan kell kommunikálniuk, és ki kell használniuk türelmük tartalékait. Időt kell adniuk egy új kapcsolatnak, hogy magától növekedjen és fejlődjön, és ne rohanják le partnerüket.

Pénzügyi területen lesz néhány lehetőség a bevétel növelésére. E jegy szülötteinek azonban meg kell tanulniuk spórolni és gondosabban megtervezni a költségvetésüket. Jó évük lehet a munkahelyváltásra, ha lehetőség adódik rá. Egészségi állapotukat ez nem érinti nagymértékben, azonban allergia vagy intolerancia alakulhat ki náluk, ami az étrend megváltoztatásához vezethet.

A szerencse színeik a lila, narancs és zöld lesz, a legfontosabb hónapok pedig a február, június, szeptember és december. Az 5, 14 és 23-as számok is a szerencse jelei lesznek.

Disznó – kínai horoszkóp 2024
(1935-ben, 1947-ben, 1959-ben, 1971-ben, 1983-ban, 1995-ben, 2007-ben, 2019-ben születettek)
Ha a Disznó jegyében születettek megőrzik a megfelelő hozzáállást, és kitudják magabiztosan kihasználni a számukra kínálkozó lehetőségeket, akkor a Sárkány éve rengeteg pozitív változást hoz számukra a szerelemben és a karrierben. A szerelemben megnő a romantika szintje, és a szingliknek sűrű naptárjuk lesz a randevúzások terén. Azok számára, akik már kapcsolatban állnak, a partnerek közötti kapcsolat sokkal mélyebbé válik.

Őszinteségük és nagyon közvetlen személyiségük néha nehéz helyzetekbe hozza őket, ezért ajánlatos minden megbeszélést diplomáciával megközelíteni. Ez egy olyan év lesz, amely belső békét és jólétet hoz számukra. A karrier során több projekt is figyelmet igényel, és lehetséges, hogy nagyon sokat fognak túlórázni, különösen a tavaszi hónapokban. Egészségügyi szempontból a Sárkány éve újraindíthatja régi vese- vagy májproblémáikat.

A szerencsés színek a kék, a zöld és a fekete árnyalatai lesznek. A legjobb hónapok a március, a július és a november lesznek, és a 2-es, 6-os és 17-es számok rendkívül fontosak a boldogulásuk szempontjából. Minden hónap 21-én és 29-én különleges energiatöltés érkezik számukra.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!