Csodálatos ezt megélni, sokszor nem is ismerek magamra.

Úgy próbálok most mindent felépíteni, hogy ha itt lesz velünk a baba, minden a helyén legyen. Mázlista vagyok, mert nagyon sok segítségem van. Csuti a munka terén is mindenben mellettem áll, számíthatok rá. Nem tudom mennyit fogok otthon maradni, ha Medox megszületik, de a munkám nagy részét biztosan otthonról is fogom tudni végezni” – kezdte Edina.

Amellett, hogy Edina napjai valóban irigyrésre méltóan energikusan telnek, a kismamama amikor csak teheti, igyekszik minél többet befelé figyelni, és a pocakjában növeknő kisfiára koncentrálni.

Imádom, amikor otthon vagyok és egy kicsit van időm relaxálni, és arra koncentrálni, hogyan mozog a hasamban a pici. Csodálatos ezt megélni, sokszor nem is ismerek magamra, hogy milyen érzéseket vált ki belőlem a fiam. Az ultrahangvizsgálatokat várom mindig a legjobban a Czeizel Intézetben, mert az egy-egy újabb nagy találkozás. Felfoghatatlan őt látni a monitoron keresztül. Nem vagyok egy érzékeny típus, de amikor meghallom a fiam szívhangját, a könnyeimmel küszködök. Ennél már csak az lesz nagyobb boldogság, amikor megszületik és a karomban tarthatom” –  folytatatta Edina, aki azt is elárulta, hogy párján kívül kire számíthat majd a baba körüli teendőkben.

Nagyon szerencsések vagyunk, mert ha esetleg úgy alakul, hogy Csutival mindkettőnknek dolgozni kell, 5 kilométeres körzetben 5-6 emberre is számíthatunk. Medoxot 2 nagymama, 2 dédnagymama és 1 üknagymama is várja, így amellett, hogy rengeteg szeretetet kap majd, mindig lesz, aki segítsen nekünk” – tette hozzá mosolyogva Kulcsár Edina.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!