Nem csodaszerek kellenek, hanem egészen egyszerű dolgok.

Dr Lenkei Gábor tanácsai (idézet egy előadásból):

“Ha megfogadják a tanácsomat, ha szeretnének jól érezhető életminőség-javulást tapasztalni, akkor tegyenek meg kettő dolgot!

Egy. Ha kérhetem, igyanak már vizet! Jó? Azt hiszem nem terheltem még meg nagyon a családi büdzsét, ugye?… Jó. Mert tudják az egészséges életmód nagyon drága!…Azt csak a nagymenők engedhetik meg maguknak….Csak azok isznak vizet….Jó? Tehát tegyék meg!

Kettő. Az emberi szervezet olyan, mint egy kert, aminek tápoldatra, tápsókra van szüksége. Ezek közül sok minden hiányzik, úgy ahogy van, rossz az egész! De ami a legjobban hiányzik az összes közül, és aminek a pótlásával rövid időn belül nagyon jó, életminőség javulást lehet elérni, az a C-vitamin. A patikában úgy hívják, hogy aszkorbinsav. Menjenek el a patikába, vegyenek aszkorbinsavat, jó? Fillérekbe kerül, nem tudom. Vegyenek aszkorbinsavat, és naponta legalább 2-3 grammot egyenek meg! Az nagyjából egy csapott teáskanál. Beletehetik vízbe, savanykás limonádénak is meg lehet inni. Beletehetik teába, csak ne legyen 60 foknál forróbb, mert tönkremegy, és meg lehet inni, olyasmi, mint egy citromos tea. 

Ha ezt a kettőt megteszik, számottevő életminőség-javulást fognak megtapasztalni! Megszűnnek székrekedések, kisimulnak ráncok, megnő az életerő, az ember frissebb lesz, jobban alszik. A menstruáció panaszmentesebbé fog válni, megszűnik egy csomó fejfájás, és egyéb panasz..'

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!