A fotós bukósisakot tesz a baba mellé…

Kim Stone fényképész már közismertté vált Floridában, a sok boldog és érzelmi pillanatok megörökítéséről. De erre a fotózást valószínűleg ő is örökké...

Kim Stone fényképész már közismertté vált Floridában, a sok boldog és érzelmi pillanatok megörökítéséről. De erre a fotózást valószínűleg ő is örökké emlékezni fog. Kim szomszédja megkérte, hogy készítsen képeket az újszülött unakájáról, Aubreyről. A kis Aubrey csak most jött a világra, de sajnos soha nem láthatja édesapját, aki csupán néhány nappal a kisbaba születése előtt, 25 évesen meghalt egy motorkerékpár balesetben. Sajnos a motorkerékpárt jobban szerette mindennél.

“A kisbabát beletekertük egy takaróba, amit a nagymama kötött” – mondta Kim. “A kisbaba mellé egy sisakot tettem és a feje alá az édesapja kesztyűjét, amitől nevetni kezdett. Azonnal elővettem a kamerát és megörökítettem a pillanatot. Aubrey édesanyja közben mögöttem állt, és zokogott.”

Mintegy 350.000 ember lájkolta a képet Kim facebook oldalán és rengetegen részvétüket fejezték ki. “Készítettem egy képernyőfotót a rengeteg részvétnyilvánításról és ezt is megörökítem, hogy a kis Aubrey majd később láthassa, hogy az egész világ együtt érzett vele édesapja elvesztéséért. Ez remélem, hogy erőt fog adni neki a jövőben.” Csodálatos, hogy az emberek mennyire együttérzőek, bár nagyon szomorú történet.

Forrás: www.buzzblog.eu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!