Pillants a képre, és döntsd el, hogy a három sziluett közül melyikről gondolod leginkább, hogy kislány.

Csak nézd meg ezt a képet és döntsd el, hogy a három sziluett közül melyik néz ki leginkább úgy, mint egy lány. Megmutatjuk, hogy mit jelent a válasz. 1.ábra

Az emberek 30 %-a választja ezt a képet. Számodra a legfontosabb a szabadság. Nem bírod a kötöttséget és idegesítenek a szabályok. Tele vagy nagyszerű tervekkel és merész álmokkal, amit a környezeted időnként nehezen tolerál. Ne törődj vele! Ami számodra fontos, azzal foglalkozz. Jellemző rád, hogy nagyon jól kihasználod az idődet. Neked kétszer annyi dolog fér bele egy napba, mint másnak. Szerencsés ember vagy!

2. ábra

10 ember közül maximum 2 választja ezt a számot. Különleges személy vagy, aki folyton meglepetéseket okoz a környezetének. Nem sok barátod van, ám ők nagyon fontosak számodra, és te is nekik. Igazi mély kapcsolat fűz össze benneteket. A bizalom és a hűség meghatározó számodra. Ha valakiben egyszer csalódsz, nagyon nehezen bocsátasz meg. Egy dologra kell figyelned: le kell győznöd a félénkséget, és könnyebben venni a változásokat. 


3. ábra

A válaszadók fele ezt választja. Alapos és megfontolt vagy. Szereted mérlegelni a lehetőséget, és nem sajnálod az időt, ha át kell rágni egy problémát. Ennek köszönhetően a döntéseid rendre jónak bizonyulnak. Ez magabiztossá is tesz. Családcentrikus vagy, de valld be őszintén: időnként jó lenne egy kicsit egyedül lenni. Nyugodtan foglalkozz magaddal többet! Meglátod, a környezetedben lévők nem veszik ezt zokon. 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!