Tudd meg most!

Sokan tudjuk, hogy minden egyes ember ujjlenyomata egyedi, így lehetővé teszi azonosításunkat.

A következő teszt azonban azon alapul, hogy az ujjlenyomatok nagy általánosságban három csoportra oszthatóak alakjuk szerint: az első az úgynevezett „sávos”, a második a „húros” a harmadik pedig a „tekervényes” ujjlenyomat.

Vizsgáld meg ujjaidat és nézd meg mit árul el rólad ujjlenyomatod formája!

1.Sávos ujjlenyomat

Ebbe a csoportba tartozik a legkevesebb ember. A  bőr vonalai, redői szinte alig törnek meg, majdnem hogy szabályosan merőlegesek egymásra.

Ezen az emberek kivételesen kitartóak és eszesek, többnyire magas vagy vezetői pozícióba kerülnek életük során, mivel szellemi képességeik kimagaslóak. Rendkívül magabiztosak és kreatívak, terveiket sorra véghez viszik, nem hátrálnak meg semmilyen feladattól. Makacsság, hiúság, törtetés jellemzi őket, személyiségük sokaknak nem szimpatikus, de őket ez igazán nem is érdekli.

2.Húros ujjlenyomat

Jól alkalmazkodnak a társadalom elvárásaihoz és normáihoz. Mindig készen állnak a kommunikációra: empatikus, barátságos, nyílt és békeszerető emberek. Szívesen segítenek önzetlenül is másokon így kiváló és értékes barátok válnak belőlük. Szorgalmuk példás, minden munkát elvégeznek, fizikai kapacitásuk azonban nem túl nagy, így inkább szellemi területen esetleg a könnyebb fizika munkák területén tevékenykednek. Racionálisak, nem várnak többet, mint amit megérdemelnek és nem is rivalizálnak másokkal.

3.Tekervényes ujjlenyomat

Ebbe a kategóriába tartozó emberek igazi álmodozók, szinte állandóan a fellegekben járnak. Tehetséges, kreatív emberek, kivételesen fogékonyak a nyelvekre és többnyire a művészetekben is ők jeleskednek. Személyiségükből kifolyólag azonban gyorsan érdeklődésüket tudják veszteni dolgok iránt, így terveiket nem mindig viszik véghez és eléggé feledékenyek és felületesnek tűnhetnek. Érzékeny személyiségek, így közülük kerül ki a legtöbb depressziós és önbizalom hiányos ember.

Forrás: mindenegybenblog.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!