Ezt isszák a sztárok is!

Mindenki szeretné tudni, hogy a sztárok hogy szabadulnak meg villám gyorsan a fölösleges kilóitól úgy, hogy nagyobb erőfeszítésekbe és hosszú hetekbe sem telik. Sokan egy természetes, finom turmix receptjét alkalmazzák, aminek itt a receptje!

Nap, mint nap hihetetlen mennyiségű savas melléktermékkel kell szervezetünknek megküzdenie. Egy részétől a kiválasztó szerveken keresztül megszabadul, a felesleget pedig lepakolja a kötőszöveti állományban és különböző szervekben. A női szervezet arra állt be, hogy a havi vérzés folyamán természetes úton válassza ki a felgyülemlő savakat. A köztes időben a vérben, a nyirokban, a szövetfolyadékban és méhlepényben raktározza el ezeket a savakat, amíg a mennyiségük meg nem halad egy bizonyos mértéket.

Ha megtelnek ezek a tárolók a savas mérgek semlegesítéséhez ásványi anyagokra van szüksége, ha a táplálékaink nem tartalmazzák ezeket a tápanyagokat, akkor a szervezettől (pl. csontokból) kell kivonnia.  Ezek a semlegesített méreganyagok elraktározódnak a csípőn, combon, felkaron, ahonnan bármikor újra fel lehet oldani és ki lehet választani őket.

Az ily módon elsalakosodott szövetek okozta végeredmény a cellulitisz. Ez akkor alakul ki, ha már megteltek a vérben, a nyirokban és a szövetfolyadékban lévő átmeneti “parkolók”. Elősegíti a narancsbőr kialakulását, hogy kevés tiszta vizet fogyasztunk, így túl kicsi a testünkben lévő folyadékmennyiség.

Íme a sztárok titkos itala, amelytől a narancsbőr és a zsír eltűnik:

  • 1 nagy grépfrút
  • 2 narancs
  • 1/4 citrom
  • gyömbér (közepes méretű)

Minden hozzávalót tisztítsunk meg, hámozzunk meg, egy turmixgép segítségével készítsük el az italunkat. A hűtőszekrénybe tároljuk, minden nap reggel és az étkezéseink előtt fogyasszunk 1-2 dl-t. A cellulitisz és a zsír hamarosan a múlté lesz!

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!