Ha eddig még nem gondolkodtál rajta, most megtudhatod, mit jelent egy-egy szín, milyen hangulatot, lelkiállapotot takar, milyen személyiségre utal.

Mindenkinek van egy kedvence. Ez az, amit rögtön mondanánk, ha éjjel álmunkból felköltve kérdezné tőlünk valaki. Ez az, ami gyerekkorodtól megvan, aminek különleges helye van a lakásodban és a ruhásszekrényedben, ami te vagy, ami a személyiséged és identitásod színe.

Ezen kívül lehetnek olyan színek, amelyek iránt alkalmanként jobban vonzódsz, mint előtte. Hirtelen, szinte a semmiből jön ez az új vonzalom. Ez olyan szín, ami számodra most kiemelkedik a többi közül, mintha eddig nem is ismerted volna, de most folyton arra gondolsz, és azzal találkozol mindenütt. Például hirtelen kékmániás leszel. Azelőtt nem kedvelted a kéket, de most ámulatba ejt a nyári ég kékje, egy kék ruhadarabot vásárolsz, ami igazán tetszik neked, a lakásba kék dekorációt szerzel be.

Ez az új kedvenc az aktuális és az előtted álló életperiódusról árulkodik. Tudtad, hogy a véletlennek tűnő kihívások lényegében okkal kerültek az utadba? A színek nyelvén ez a hirtelen jött változás azt jelenti, hogy kommunikációs kihívásokkal kell szembenézned. Muszáj lesz meghallgatnod önmagad, másokat, az Univerzumot. Muszáj lesz beszélned, megvédened az álláspontodat és kifejezned azt, amit szeretnél. Ha nem tudod ezt megtenni, akkor le kell írnod, le kell rajzolnod, vagy naplót kell készítened.

Gondolkodj egy pillanatot, hogy melyik az a szín, ami újabban felvillanyoz

Piros
Szeretnél megkapni valamit. Megvan a kellő motivációd és elszántságod, hogy elérd a célod. Nem engeded, hogy bárki vagy bármi az utadba álljon. Használd a fizikai energiádat a siker érdekében.
Hátrány: Ne veszítsd el a türelmed. Vezesd le haragodat vagy indulatodat valami pozitív felé. Higgy az élet folyamatában

Narancssárga
Itt az ideje, hogy nyitott legyél a változásra. Legyél lelkes! Ugye tudod, mit mondanak: „a változás ugyanolyan jó, mint egy vakáció”. Legyél közösségi pillangó és találkozz minél több emberrel. Változásért sóvárogtál az életedben, most olyan emberekkel találkozhatsz, akik lehetővé teszik ezt.
Hátrány: Ne bátortalanítson el, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy remélted. Találj egy kreatív megoldást.

Sárga
A tiszta gondolkodás és a döntéshozatal az, ami most a legfontosabb. Használd intelligenciádat és bízz a megérzéseidben, amikor döntesz. Növeld önbizalmadat azzal, hogy tanulsz valami újat.
Hátrány: Ne vedd túl komolyan az életet. Ne feledd, egyszer úgyis magad mögött hagyod!

Zöld
Eljött a megbocsájtás és a feledés ideje. Ideje nyitottnak lenni az adásra és a kapásra. Fontos, hogy magad mögött hagyd a múltat, hogy helyet csinálj valami újnak.
Hátrány: Ne hasonlítsd magad máshoz. Pontosan ott vagy, ahol lenned kell.

Kék
Hallgass meg másokat, és önmagadat is. Légy őszinte és kérj mástól is őszinteséget. Nyisd ki a szemed, füled és elméd új lehetőségek felé.
Hátrány: Ne zárkózz el. Mondd ki, amit gondolsz

Lila
Tanulj meg hallgatni és megbízni az ösztöneidben. Ezzel az Univerzum ajándékozott meg téged. Nagyon jó alkalom arra, hogy a szellemtől kapj üzenetet. Meditálj.
Hátrány: Ne kritizáld sem magad, sem pedig másokat. Kérdezz, mielőtt feltételeznél.

Ibolya
Használd a képzelőerőd. Légy nyitott arra, hogy eddig szokatlan forrásokból is tanulj. Rajzolj, vagy írj verset. Hátrány: Felejtsd el a múltat, és ne aggódj a jövő miatt. Éld a pillanatot. Az minden, amid van.

Forrás: filantropikum.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!