A képek szimbólumok, amik sokat elárulnak rólad.

Nézd meg a 8 szimbólumot alaposan, majd csukd be a szemed, számolj el ötig, és idézd fel, amelyik a legközelebb állt hozzád.

1. Masni
Azt jelzi, hogy a közeljövőben össze fogtok veszni egy barátoddal vagy családtagoddal. Egy ártatlan témából alakul ki egy óriási konfliktus, sosem gondoltad volna, hogy ez lesz belőle. Ne légy makacs, próbáljátok megbeszélni, és elfelejteni a dolgokat.

2. Mérleg
Nehéz döntés előtt állsz. Lehet, hogy végre megoldódnak az anyagi gondjaid. Lehet, hogy nyerni fogsz a lottón, de az is megtörténhet, hogy örökölsz, vagy fizetésemelést kapsz.

3. Lány
Ha egyedülálló vagy, akkor ez a szimbólum arra utal, hogy nemsokára megtalálod a másik feled. Légy nyitottabb, és adj esélyt annak is, aki elsőre nem kelti fel az érdeklődésed. Ha párkapcsolatban élsz, ez a szimbólum azt jelenti, hogy megjelenik az életedben egy új, fontos személy.

4. Fa
Nehéz időszak előtt állsz. Szükséged van minden erődre, hogy ki ne billenj az eddigi stabil állapotodból. Lehetnek veszteségeid, de végül győztesen kerülsz ki a megpróbáltatásból.

5. Hintó
Egy érdekes utazás vár rád, az is lehet, hogy nem egy konkrét fizikai utazásról, hanem egy mélyebb lelki utazásról van szó. Egy új hobbi által egy kicsit jobban megismered magad. Az utazás végén lehet, hogy döntést kell hoznod azzal kapcsolatban, hogy munkát válts, vagy maradj a régi, megszokott, kényelmes, de nem számodra már nem túl kielégítő szakmádban. Az is lehetséges, hogy párkapcsolati változás vár rád, vagy költözés. A lényeg, hogy az életed valamelyik területén váltani fogsz.

6. Kulcs
Egy régi álmod fog nemsokára valóra válni, azonban addig egy igen kemény munka vár rád. Légy óvatos, és csak azokkal oszd meg a gondolataidat, akikben igazán megbízol, máskülönben az is lehet, hogy ki fognak használni. Készülj fel, lehet, hogy csalódni fogsz egy olyan személyben, aki nagyon fontos volt számodra.

7. Gyűrű
A gyűrű az igaz szerelmet szimbolizálja. Ha komoly párkapcsolatban élsz, akkor minden bizonnyal házasság vár rád a közeljövőben. Ha egyedülálló vagy, akkor egy életre szóló kapcsolatban kötelezheted el magad. Ha régóta házasságban élsz, akkor a gyűrű egy kisbaba születését jelzi, nem feltétlenül a tiédet, a közeli családi vagy baráti körben is lehet örömhír.

8. Hajó
Egy olyan változás következik az életedben, amely minden területre kihat. A döntés a te kezedben van, gondold át okosan a dolgokat. Csak rajtad múlik, hogy elfogadod-e a változást, vagy maradsz a már megszokott világodban.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!