Egy érdekes személyiségteszt.

Válasz ki azt a nőt, aki a legkellemesebb társaság számodra, Majd olvasd el, mire utal a döntésed.

1. lány
Aki őt választotta, az valószínűleg lelkes és magabiztos ember. Szeretsz új dolgokat kipróbálni, és vonzanak a kihívások. Nem érdekelnek a nehézségek. Türelmes vagy, és hajlandó vagy várni, hogy elérd a céljaidat.

2. lány
Társasági ember vagy, aki soha nem feszeng, ha új emberekkel kell megismerkedni. Emellett érzékeny is vagy, és akár egyetlen szóval mélyen meg lehet sérteni. Nem szereted megjátszani magad: téged úgy szeressenek, amilyen vagy!

3. lány
Aki a 3. lányt választotta, az valószínűleg szégyenlős. A spontaneitás nem az erőssége. Szereti az előre eltervezett dolgokat, és megzavarja, ha felborul a rendszer. Nehezen ismerkedsz, viszont akit a szívedbe zársz, bármit kérhet tőled. Túlságosan sokat foglalkozol a szabályokkal, és ez görcsössé tehet. Próbálj lazítani!

4. lány
Aki a 4. számú lányt választotta, az biztosan nyugodt és óvatos ember. Nehéz téged kihozni a sodrodból. Csak nagyon ritkán gerjedsz haragra.  Nagyon jól tudod kezelni az eléd kerülő akadályokat. A bölcsességedet mások is elismerik - nem csoda, hogy a barátaid folyton a tanácsodat kérik.

5. lány
Általában az 5-ös lányt választó embereket a függetlenség jellemzi. Nagyon makacs vagy, és soha nem akarod mások segítségét kérni. Majd te megoldod! Nehezen létesítesz új kapcsolatot, és nem vagy hajlandó kompromisszumokat kötni.  Ám akit megszeretsz, az nyugodt lehet: örök társra talált benned. 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!