Görgess a csillagjegyedhez, és tudd meg, mire számíthatsz a januári pénzhoroszkóp szerint!

Kos
Ha fontolgattad, hogy fizetésemelést kérsz vagy kitöltesz egy lottószelvényt, akkor ne habozz, mert nagyon szerencsés leszel a hónapban. Különösen a 12-e és a 29-e lehet az a nap, amikor valami különösen jó dolog ér. Mindenesetre januárban többet kapsz, mint amennyire számítasz!

Bika
A januári tranzitok segítenek megszabadulni a pénzügyi problémáidtól, és még támogatókra is lelhetsz. Ezenfelül új vendégekre, ügyfelekre tehetsz szert, és a vállalkozásod is felpöröghet. Ha pedig épp most terveznél vállalkozást indítani, valószínűleg segítséget kapsz hozzá.

Ikrek
A Bak 11-i újholdja segít megszabadulni az adósságtoktól és a pénzügyi problémáktól. Csak légy nyitott, mert olyan személyek is érkezhetnek az életedbe, akik a segítségedre lehetnek ebben. Viszont a hónapban kerüld a kockázatos üzleteket, befektetéseket, és mindig menj biztosra.

Rák
Nagyon stresszes vagy az anyagi helyzeted miatt, és fogalmad sincs, hogyan vagy mikorra oldod meg a problémákat és jössz újra egyenesbe. Szerencsére a 25-i telihold megváltást hozhat, mert olyan megoldásra, lehetőségre bukkanhatsz, ami segíthet rendezni a pénzügyeidet.

Oroszlán

Nehéz ellenállni a karácsony utáni akcióknak? Pedig pontosan ezt kellene tenned, Oroszlán. A hónapban hajlamos vagy többet költeni annál, mint amennyi valóban belefér a keretbe és komoly kellemetlenségeket okozhatsz magadnak. Dugd el a bankkártyádat egy időre!

Szűz
A hónapban nagy kísértést érezhetsz arra, hogy átalakítsd az otthonodat vagy beszerezz pár új bútort és valamiféle színt vigyél az otthonodba. Légy óvatos, mert nagyon elszaladhat veled a ló, és többet költhetsz annál, mint amennyit megengedhetsz magadnak. Érdemes lenne inkább spórolni januárban.

Mérleg
A január az általános pénzügyi állapotod javításáról szól. Az elmúlt néhány évben rengeteget dolgoztál, túlóráztál, ezerrel hajtottad a vállalkozást, állandóan spóroltál, és most végre ideje kilépni a túlélési módból, és élvezni a munkád gyümölcsét. A 25-i telihold Oroszlánban megnyitja az ajtókat, hogy többet keress, sőt: meggazdagodhass.

Skorpió
Januárban mindenféle lépést teszel a pénzügyeid rendbetételéhez. A Vénusz szinte az egész hónapot a pénzszektorodban tölti, és segít abban, hogy rendezd az adósságaidat és tiszta lappal kezdhess.

Nyilas
A Mars 4-én és majd február közepén lép be a pénzszektorodba, és komoly kihívásokat hozhat magával. Amint pénzhez jutsz, az szinte rögvest ki is folyik a kezeid közül. Nagyon jól tennéd, ha a következő két hónapban visszafognád a kiadásaidat, különben nem fogsz egyhamar egyenesbe jönni.

Bak
A hónap második felében változtatsz a pénzköltési szokásaidon annak érdekében, hogy idén végre ne kelljen végig spórolnod. Amennyiben komoly problémákkal küzdesz, megtalálhatod azt a megoldást vagy extra jövedelemforrást, ami segíthet rövid időn belül orvosolni a pénzügyi helyzetedet.

Vízöntő
Csábító akciókkal és lehetőségekkel bombáznak a hónapban, de neked most érdemes összehúzni a nadrágszíjadat a nagyobb céljaid érdekében, és mert hamarosan szükséged lehet arra a pénzre, amit most elköltenél.

Halak
Boldog vagy az aktuális munkáddal, vagy szeretnél váltani? Ha olyan munkahelyre vágysz, ahol magasabb a fizetésed, akkor tedd meg a szükséges lépéseket. Amennyiben vállalkozásba kezdesz, eleinte döcögő lehet, de szép lassan beindulhat, és megjöhet a profitod.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!