Válassz egyet, és nézd meg, mit árul el rólad!

1. Imád dumálni, a társaság szíve lelke, akivel sorra éljük meg a viccesebbnél viccesebb helyzeteket. Kissé szeleburdi, sokszor feledékeny ember, akit cserébe nagyon jó szöveggel és humorral áldott meg az ég. Mivel rendkívül gyorsan fogja fel a helyzetet, ezért pillanatok alatt tudja magát mindenből kimagyarázni.

2. A tipikus gondolkodó. Szereti a rendet, képtelen káoszban élni. Sokat gondolkodik, józanul elemez, de nagyon erős érzelmek fűtik, és ezek uralják, így legtöbbször nem teljesen racionális. Gyakran túlérzékeny, amiből fakadóan a legkisebb dolgot is képes magára venni, és sokáig rágódni rajta.

3. Az ilyen típusú emberek mottója leginkább az, hogy lassan járj, tovább élsz. Ezen emberek elsőre rendkívül egykedvű és lusta benyomást tesz másokra. Nem beszél sokat, és nem is nagyon érdekli őt a másik. Nem idegeskedik, tökéletesen meg van elégedve az életével.

4. Született vezéregyéniség, akit, bár nem mutatja ki, nagyon mély érzelmek fűtenek, csakúgy, mint a melankólikust. Mivel nem fél kockáztatni, ezért kevés barátja van, de akiket szeret, azokat rendszerint anyatigris módjára óvja. Gyakran veszik vele össze az ember, mert szinte sosem hajlandó senki kedvéért sem feladni az elveit, és a végsőkig kitart a saját igaza mellett.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!