Verj fel egy sátrat a kerti homokozó köré, így éjszaka nem látogatják meg a macskák, a fű sem nő ki és a napsugárzástól is védi a kicsit.

Az emberiség, amióta csak az eszét tudja, azon munkálkodik, hogy a problémáit a lehető legegyszerűbben megoldja. És míg kezdetben a legnagyobb probléma az volt, hogyan lehet tüzet csiholni, a mai fejlett világban ezer és ezer apró megoldandó problémával kell szembenéznünk, mint például azzal, hogy mit kezdjünk a hamarosan kifogyó Nutellás üveggel.

És az emberi kreativitás soha nem nyugszik, ezért a mindennapi hősök folyton előrukkolnak egy olyan megoldással, ami bármennyire is pofonegyszerű, eddig valahogy senki másnak nem jutott eszébe. Nézd csak meg ezt a gyűjteményt, és te is a homlokodra fogsz csapni: Tényleg, ezt így is lehet!

Ha milliméter pontosan kell valamit a falra rögzítened, készíts róla fénymásolatot, és használd azt a furatok elkészítéséhez!


Így készíts tökéletesen, pillanatok alatt zárható csomagolást!


Használj LEGO figurát a kábeleid rendezéséhez.


Verj fel egy sátrat a kerti homokozó köré, így éjszaka nem látogatják meg a macskák, a fű sem nő ki és a napsugárzástól is védi a kicsit.

Ha költözöl, így csomagold el a vállfán lógó ruháidat!

Ha sehogy sem bírod a kutyádat lenyugtatni fürdetés közben, vess be egy kis mogyoróvajat…

Így tudod elérni, hogy mindenki szerepeljen a családi fotón

A kölykök anyukája sajnos elpusztult, az újdonsült gazdi így itatja őket a tápoldattal

Ha butaságnak tűnik, de mégis működik, akkor nem is akkora butaság…

Így rejtsd el a bejárati ajtó pótkulcsát!

A férjem feladata a karácsonyfa (műfenyő) díszítése és leszedése. 2 éve így rakta el a fát, így tavaly karácsonykor percek alatt meglett a feladattal…

Ha nem találsz egy apró tárgyat, keresd meg egy porszívóval, aminek a csövére harisnyát húzol.

Ha kifogyóban a Nutellád, és nem akarod, hogy akár egy mákszemnyi is kárba vesszen, tegyél az üvegbe vanília fagyit, aztán kezdődhet a kanalazás!

A 8 éves kislányom találmánya, miután többször is beleejtette a könyvet a kádba.

Egy japán változat a  tartalomjegyzékre. Az utolsó lapra írd fel a kategóriákat, az egyes lapok szélén pedig jelöld be, hogy az adott oldalon melyik kategória szerepel

Ha darált húst fagyasztasz le, kilapítható zacskókba tedd, hogy sokkal rövidebb idő alatt kiengedjen amikor szükséged van rá.

Távfelügyelet egy régi iPhone-nal és a Facebook segítségével: szemmel kellett tartanom a csibéket, ugyanakkor munkába is be kellett mennem , szóval a régi telefonomon elindítottam egy facebook élő videót (úgy, hogy csak én lássam) így a Facebookba belépve szemmel tarthattam a kicsiket.

Tárold a hajtűket egy fiók belsejére rögzített mágneses szalaggal!

Keress egy bögrét és melegíts meg két adag ételt egyszerre a mikróban!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!